facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beautybar Delashes

Beautybar Delashes
"Beautybar Delashes is een schoonheidssalon gespecialiseerd in uiterlijke verzorging. U kunt hier terecht voor permanente make-up, wimper extensions, henna wenkbrauwen en gezichtsbehandelingen. gevestigd in centraal Hoeksche Waard is de salon makkelijk te bereiken."
Adres: botjesstraat 5, 3281 VA Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0611364470
Stad: Klaaswaal
Route: botjesstraat 5
Postcode: 3281 VA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paramedisch Centrum Hoeksche Waard Paramedisch Centrum Hoeksche Waard 321 meter Fijne behandelaars die deskundig te werk gaan. Nemen echt de tijd voor je
Recensies
Bij mijn zoektocht naar een fijne salon om voor de eerste keer mijn wenkbrauwen te laten doen, werd mij deze salon aangeraden. Bij binnenkomst werd ik direct heel fijn ontvangen door de eigenaresse. Ik vond het best spannend allemaal, maar ze legde alles heel goed uit en ik voelde me heel goed op mijn gemak. Superlieve meid! De behandeling viel me heel erg mee en het resultaat was echt mooier dan ik had durven hopen! Dit is echt een aanradertje! Mijn vaste salon vanaf nu.
Sinds kort is het mogelijk om powderbrows pmu bij Beautybar Delashes te laten zetten. Permanente make-up zetten is iets wat ik persoonlijk niet makkelijk aan iemand toevertrouw. Daphne gaat erg zorgvuldig te werk, & één van haar eigenschappen is ‘perfectionisme’. Dit is absoluut nodig in haar vak. Hierbij het resultaat... Ik ben haar ontzettend dankbaar voor deze wenkbrauwen, en kom zeker bij je terug!
Ze levert echt heel mooi en provisioneel werk. Ook is de eigenaresse onwijs grappig en lief. Kijk hoe mooi mijn wenkbrauwen en wimpers zijn gedaan.
Daphne heeft mijn bruids make-up gedaan en dat was echt helemaal top! Super professioneel!! Ook de gezichtbehandelingen zijn een aanrader! Goede verzorging en tips!!!!
Altijd een top service! Met veel geduld en liefde wordt je onder handen genomen en het resultaat wordt gemaakt naar wens. Ik laat altijd mijn wimpers en wenkbrauwen doen en ik zie er elke dag stralend uit
Geweldig!!! Beste service en ze heeft het beste voor d’r klanten. Ze zorgt er voor dat je met een goed gevoel weg gaat. Kortom, ik ga hier vaker komen.
Hele fijne en prettige omgang met de klant. Vriendelijk en bied goed resultaat. Zeer tevreden over mijn ervaring!
Zet hele mooie wimpers en wenkbrauwen! Zeker een aanrader, ik ga nergens anders meer heen :
Gecertificeerd, geclassificeerd, hier ben je in goede handen!!
Vertaald door Google Gewoon de beste in de stad !! Origineel Simply the best in Town !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid