facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty4you

Info

Beauty4you by Alissa

° Huidverbetering - > KALAHARI
° Huidverzorging - > Nutrimetics
° Pedicure
° Wimperstyling
° Nagelstyling

Geschiedenis

Beauty4You, by Alissa. Vakbekwame schoonheidsspecialiste met topproducten. Kleine salon dus kleine prijzen!



"Relax and take care of your skin at the same timeBeauty4you is een huidverbeterende salon met hoge kwalitatieve producten om voor uw huid het beste te kunnen bieden, gecombineerd met heerlijke ontspanning. Daarnaast kunt u ook terecht voor pedicure behandelingen, wenkbrauw behandelingen zoals Henna en wimper behandelingen zoals wimperextensions. Momenteel is de eigenaresse van de salon een opleiding aan het volgen voor medisch schoonheidsspecialiste zodat Beauty4you voor u in de toekomst nog meer kan betekenen. Maak vrijblijvend een afspraak!"
Adres: Verhaegenpark 9, 4741CB Hoeven
Telefoonnummer: 0650810152
Stad: Hoeven
Route: Verhaegenpark 9
Postcode: 4741CB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
S-Brows & Lashes S-Brows & Lashes 260 meter Ik ben heel erg tevreden over mijn wimpers, totaal nirt verwacht dat ze zo mooi zoude...
Loriblu nagelstudio Loriblu nagelstudio 279 meter Wordt er super fijn geholpen. Aardige dame. Enthousiast en veel ervaring.
Loriblu Loriblu 279 meter Welkom bij Lena's beauty salon Loriblu in Hoeven. Je kunt bij mij terecht voor een pe...
Mooi M&M Mooi M&M 1 km Mooie salon, lieve schoonheidsspecialistes, ben altijd tevreden en blij als ik er weg...
Recensies
Ik ben hier onlangs voor de eerste keer geweest en ben heel erg goed geholpen. Alles werd stap voor stap uitgelegd en de behandeling was heel erg fijn. Ik zie gelijk al verbetering en kom snel terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid