facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty Sportief Joyce Golverdingen

Beauty Sportief Joyce Golverdingen

Geschiedenis

Schoonheidssalon Beauty Sportief Joyce Golverdingen, gespecialiseerd in wenkbrauwen, permanente make-up, pedicure, nagelstyling, peelings, laserontharing, Div Lichaams- en gezichtsbehandelingen, Verwijderen ouderdomsvlekken en tatoeages, inspuitingen (cosmetisch arts)

Adres: Dorpsstraat 28, 3981 EB Bunnik
Telefoonnummer: 030 6563601
Stad: Bunnik
Route: Dorpsstraat 28
Postcode: 3981 EB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Heb een streepje onder mijn ogen laten tatoeëren, ben daar tevreden over, was ook niet pijnlijk.
Prettige salon. Joyce heeft veel ervaring. Vriendelijk, no nonsense en er wordt je niets opgedrongen of aangepraat. Aanrader!
Super tevreden over mijn eerste ervaring bij Beauty Sportief Joyce Golverdingen. Enorm vriendelijk personeel en werd meteen op mijn gemak gesteld. Een aanrader voor heerlijke massage voor een super betaabare prijs. Nogmaals dank voor de goede zorgen en jullie super service!Service: Massage
Joyce en haar team zijn ontzettend goed in wat ze doen. Daarnaast zijn ze vriendelijk en behulpzaam en hangt er een fijne sfeer in de salon.
Fijne schoonheidssalon.Ik heb een mooie permanente eyeliner laten zetten..Laat hem om het jaar verfrissen..Iedere dag plezier van.
Helaas. In het verleden twee verschillende behandelingen bij twee dames laten doen niet degenen die op de website staan. Nagels zijn krassend geveild waarom laat je een manicure doen? en gezichtsbehandeling had als resultaat dat het redelijk geharst was maar dat ik vooral knalrood de deur weer werd uitgestuurd. Geen derde kans.
Hele aardige behandeling voor gel nagels gehad , alleen zijn ze veel te kort gevijld , dus t effect van mooie nagels vind ik nu wel erg teniet gedaan . Jammer ... ze moeten nu echt wel n tijdje door groeien ...
Ik ben erg tevreden met mijn wenkbrauwen
Heel tevreden met mijn mooie wenkbrauwen. Mooie zaak met deskundige medewerkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid