facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty SkinStar

Beauty SkinStar

Info

Bij Beauty SkinStar kunt u terecht voor kleine, uitgebreide en gespecialiseerde behandelingen. Graag heet ik u van harte welkom in mijn salon.

Geschiedenis

Ik ben Esther Wijdeven uit Boekel en ik ben 20 jaar. Op 1 april zal ik van start gaan als schoonheidsspecialiste bij De Schettering in Mill. Hier ben ik van dinsdag t/m zaterdag aan het werk en op maandag en in de avonden in Boekel.
In 2014 heb ik mijn diploma voor schoonheidsspecialiste behaald en sinds kort ook mijn diploma Allround Schoonheidsspecialiste.

In de toekomst wil ik me blijven specialiseren om van alles op de hoogte te blijven en mijn klanten steeds meer te kunnen aanbieden in mijn salon. Ik wil dat u zich ontspannen en vertrouwt voelt bij mij en lekker kunt genieten tijdens de behandeling. Ik vindt het belangrijk dat u lekker tot rust kunt komen en tevreden de deur uit gaat.
U kunt bij mij niet alleen terecht voor ontspanning, maar ook voor huidverbetering. Heeft u een huidprobleem zoals acne dan kan ik u ook hiermee helpen. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden en oplossingen.

Ik zie u graag voor een behandeling bij mij in de salon.

Schutboom 2
5427CG Boekel
06 20204278
[email protected]



"Wil jij graag jouw huid verbeteren maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Beauty SkinStar kun je een gratis intakegesprek plannen.Ik geef je graag een advies hoe we samen jouw huid kunnen verbeteren en weer kunnen laten stralen.U kunt terecht voor ontspanning en huidverbetering. Ik geef kleine, uitgebreide en gespecialiseerde gezicht-, lichaam-, en voetbehandelingen voor vrouw en man.Ik zie je graag voor een behandeling bij mij in de salon.Voor een afspraak mag je bellen, mailen of een whatsapp sturen."
Adres: Schutboom 2, 5427CG Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 06 20204278
Stad: Boekel
Route: Schutboom 2
Postcode: 5427CG



op zoek naar gerelateerd: Beauty salon, Pedicure Boekel, Gellak Boekel, Beautysalon All in One, Nagelstudio Boekel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rianka Jansen Rianka Jansen 265 meter Lief, alle tijd, therapie werkt goed
Revival Binnenste Buiten Revival Binnenste Buiten 265 meter Hormoon analyse, Schoonheidsverzorging met natuurlijke producten, Massage & Suikerhar...
Antoinette Styling I Kleding- en make-up advies Antoinette Styling I Kleding- en make-up adv... 648 meter Kleding we zijn er dol op. Toch krijg je ooit zo'n onderbuik gevoel van hier klopt ie...
Pedicure Anke van Hooijdonk Pedicure Anke van Hooijdonk 674 meter Vakkundig doet perfect haar werk,en ook nog een fijn iemand.
Heel Puur Heel Puur 883 meter Een echte heerlijke ontspannen massage gehad, zeker voor herhaling vatbaar.
Spray Tan Boekel Spray Tan Boekel 1 km Spray Tan Boekel
Salon Silke Salon Silke 2 km Heerlijk mijn voetjes weer verzorgd
Nail House Jolanda Nail House Jolanda 2 km De nageltjes van Joris zien er weer gelikt uit!
Recensies
Ik ben al voor verschillende behandelingen bij Esther geweest. Ze heeft een hele mooie en rustige salon waar je kan genieten van je behandeling. Ook geeft ze je goede adviezen en is erg professioneel! Kortom, echt een aanrader!
Al meerdere keren bij Esther in de salon geweest. Altijd tevreden over het resultaat en de service!
Het is een super mooie en rustgevende salon waar je echt ontspannend kan liggen, super goede service waar je echt blij van word
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid