facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty Secrets Odijk

Beauty Secrets Odijk

Info

Beauty Secrets Odijk is een schoonheidssalon midden in Odijk en goed bereikbaar voor iedereen. Bekijk onze website voor alle behandelingen!

Geschiedenis

Door alle drukte, stress en hectiek van tegenwoordig is het belangrijk om zelf tot rust te komen in een omgeving waarin je jezelf helemaal kunt ontspannen.
Schoonheidssalon Beauty Secrets is een instituut waar u zich thuis kunt voelen en heerlijk kunt ontspannen. Met ruim 10 jaar ervaring in de branche zijn er binnen ons instituut tal van mogelijkheden voor gelaat- en lichaamsbehandelingen.
Ervaar het genot van deze heerlijke behandelingen en voel u daarna als herboren.
Onze salon is ook zeer goed toegankelijk voor rolstoelen en mensen die slecht ter been zijn.
Er zijn ook tal van specialisaties, waaronder Acnebehandelingen, Definitief Ontharen, Permanente Make-Up, Microdermabrasie mogelijk. Indien gewenst kunt u voor Acnebehandelingen en Definitief Ontharen bij uw zorgverzekeraar in aanmerking komen voor een vergoeding in de kosten.
Mocht u hierover of over andere behandelingen vragen hebben, dan informeren wij u natuurlijk graag!

Wij hopen u spoedig te ontmoeten bij schoonheidssalon Beauty Secrets Odijk



St. Nicolaaslaan 64, 3984 JC ODIJK, Telefoon 030-6590316









"Beauty Secrets Odijk is een schoonheidssalon midden in Odijk en goed bereikbaar voor iedereen. Alle producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn op natuurlijke basis zodat de huid zelf gestimuleerd zal worden om te gaan werken en er zichtbare huidverbetering zal plaatsvinden. Bij Beauty Secrets hebben we ontwikkeling en vernieuwing binnen het vakgebied hoog in het vaandel staan. Regelmatig worden er trainingen gevold om up to date te blijven. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke gezichtsbehandeling, een lichaamsmassage, definitief ontharen door middel van IPL en vele overige behandelingen. We hebben cliënten uit o.a Odijk, Bunnik, Werkhoven, Langbroek, Driebergen en Houten. De schoonheidssalon in het midden van het land."
Adres: Singel 32, 3984 NZ Odijk
Telefoonnummer: 0306590316
Stad: Odijk
Route: Singel 32
Postcode: 3984 NZ



op zoek naar gerelateerd: Pedicure Odijk, Schoonheidssalon Bunnik, Hollestelle Odijk, Schoonheidsspecialist Zeist, Beauty Sportief, Laura schoonheidsspecialiste, Joyce Schoonheidssalon, Microdermabrasie voor en na foto's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hollestelle Huidinstituut Hollestelle Huidinstituut 515 meter Hele lieve en ervaren mevrouw. Overal een ontzettend rustgevende en prettige ervaring...
Beauty by SHAKIRA Beauty by SHAKIRA 925 meter by SHAKIRA �FACIALS|HANDS&FEET|BROWS|LASHES�
Recensies
Fijne benadering , vriendelijk. Goed advies
Beauty secrets odijk is een heerlijke salon. Nicole neemt echt de tijd voor je, is kundig in wat ze doet en geeft goed advies over verzorging van mijn huid. Geeft echt een moment van rust. Ik heb geen makkelijke huid, maar door de goede adviezen is het een stuk beter geworden. Ik kijk altijd uit naar de volgende afspraak!
Nicole is erg fijne schoonheidsspecialiste. Na een behandeling bij haar voel ik me volledig relaxed. De producten waar ze mee werkt zijn ook super en gebruik ik nu ook privé. Mijn huid is een stuk rustiger geworden sinds de behandelingen bij Beauty Secrets.
Ik kom hier eens in de 7 á 8 weken voor een gezichtsbehandeling en vindt het iedere keer weer een feestje om te mogen gaan! Nicole geeft goed advies indien nodig en weet waar ze het over heeft. Aanrader!
Wat een verwennerij om hier te komen. Nicole is echt super. Heerlijke schoonheidsbehandelingen en gezelligheid met fantastische producten in een sfeervolle en ontspannen omgeving.
Nu een aantal keer bij Nicole geweest voor een gezichtsbehandeling en het epileren van mijn wenkbrauwen. Ze doet het super! Ik heb niets negatiefs te zeggen.
Gezichtsbehandeling gehad waarbij mee eters en gerstenkorrels zijn weggehaald. Was een fijne behandeling waarbij mijn gezicht nu weer lekker fris is. Ook heb ik advies gekregen over mijn vette huid. Top service.
Voor mij de beste salon in de omgeving! Ga zo door Nicole, dan zul je vele mensen blij maken! Gezellige, kleine salon met erg fijne producten.
Nicole is een super lieve vrouw die altijd voor iedereen de tijd neemt. Mooie nette salon met de juiste producten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid