facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty en Zo 28 Schoonheidssalon / Pedicure

Beauty en Zo 28   Schoonheidssalon / Pedicure

Info

Professionele huidverbetering, pedicure en visagie. Neoderma is een professioneel merk en is gebaseerd op exclusieve gezichtsbehandelingen.

Adres: Van Gronsveldstraat 28, 6463CC Kerkrade-Holz, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0647546119
Stad: Kerkrade-Holz
Route: Van Gronsveldstraat 28
Postcode: 6463CC



op zoek naar gerelateerd: Schoonheidsspecialist Kerkrade
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Studio-stylz Studio-stylz 1 km Vriendelijke mensen. Kopje koffie kopje thee en een glimlach. Af en toe is het even e...
Recensies
Deze schoonheidsalon kan ik 100% aanbevelen. De eigenaresse, Astrid, heeft al jarenlang ervaring en zij doet het met passie. Koffie of drankje staat altijd klaar en je voelt je meteen op je gemak bij haar. De producten waar zij mee werkt zijn van Neo Derma, een weldaad voor je huid; je ziet en voelt meteen resultaat. Kortom, een aanrader, toppie! Ik zou zeggen, dames én heren, pak je telefoon en maak snel een afspraak, écht de moeite én het geld waard!
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen zowel gezicht als pedicure. De huis is weer stralend mooi en de voeten zijn heerlijk zacht. Heerlijk genieten en ontspannen door een heerlijke massage na de behandeling. Een goede lieve vakkundige vrouw met hart voor de zaak. Ik verheug me iedere keer weer als ik mag gaan Carina
Een Topsalon zeer vakkundig, klantvriendelijk en topproducten. Zowel voor gezichtsbehandeling als voor een pedicure behandeling. Een echte aanrader u voelt zich weer herboren. Astrid ga zo door super.
Fijne salon met zeer kundige schoonheidsspecialiste. Geeft goed advies. Ben zeer tevreden.
Astrid is erg vriendelijk en een hele fijne verzorging van de voeten gehad.
Geweldig goed is iedereen aan te bevelen
Super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid