facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty en Waxsalon Césarine

Beauty en Waxsalon Césarine
Adres: Molenburen 6, 8391 VJ Noordwolde, Nederland
Telefoonnummer: 06 16110816
Staat: Friesland
District: Weststellingwerf
Stad: Noordwolde
Route: Molenburen
Huisnummer: 6
Postcode: 8391 VJ


Openingstijden

maandag: 10:00–19:00
dinsdag: 10:00–19:00
woensdag: 10:00–19:00
donderdag: 10:00–19:00
vrijdag: 10:00–19:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Hele lieve & welbespraakte vakmensen!!nHet team van Cesarine heeft heel veel ervaring op dit gebied & verstaan hun vak dan ook uitstekend met oprechte aandacht voor jou tijdens je behandeling.nnVooraf moet je voor jezelf misschien een drempel over omdat het vaak ook intieme verzorging betreft, maar als je eenmaal over de drempel van de deur van Cesarine's waxsalon bent gegaan wordt je meteen op je gemak gesteld en met respect behandeld gedurende de sessie!nnHet is een open sfeer en je kan werkelijk alles bespreken tijdens de behandeling over & weer!nMijn ervaring leert dat je hierdoor snel op je gemak bent gedurende de behandeling! Het resultaat was voor mij dan ook de perfecte uitkomst!nnVan voor tot na je behandeling krijg je bovendien tips van hoe het beste om te gaan met de lichaamsdelen die gewaxt worden/gewaxt zijn!nnJe bent bij Cesarine's Waxsalon zeker op het juiste adres als je een wax behandeling overweegt!
Na het lezen van de vele positieve Google-recensies ging ik er vanuit dat ik door Césarine behandeld zou worden. Dit was helaas niet zo. Dit was mijn eerste keer ontharen en had graag het gevoel willen krijgen dat er op alle vlakken wat meer aandacht voor was. Ondanks dat, wel kundig werk geleverd. Ik ben tevreden met het resultaat.
Na het bekijken van haar erg mooie en heldere website al snel afspraak gemaakt. Voor de behandeling startte al snel op mijn gemak gesteld door Césarine. Behandeling professioneel en goed uitgevoerd. Kreeg écht een huiskamer gevoel door de leuke wisselende gesprekken en wederzijdse interesse. Een aanrader dus!
Zeer professionele waxsalon voor zowel vrouwen als ook mannen. Gastvrije en ongedwongen sfeer en zeer vriendelijke ontvangst en behandeling, ook als je voor het eerst komt. Ga zo door!
Kundige dame in alle fronten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid