facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty Care Nederland - Micro Pigmentation & Laser treatment

Beauty Care Nederland - Micro Pigmentation & Laser treatment

Info

Beauty Care Nederland is erkend specialist in Micro Hair Pigmentation, dermatografie en laser behandelingen

Geschiedenis

Ons vakbekwame, ervaren en toegewijde team geniet international aanzien, werkt volgens de laatste technieken met gespecialiseerde en geavanceerde medische apparatuur en maakt gebruik van pigmenten van de hoogste kwaliteit.



"Beauty Care Nederland is sinds 2009 erkend specialist in Micro Haar Pigmentatie, laser behandelingen, litteken camouflage en haargroeistimulatie behandelingen."
Adres: Mandenmakerstraat 5, 2222AX Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 071 - 888 56 52
Stad: Katwijk
Route: Mandenmakerstraat 5
Postcode: 2222AX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Beauty Care Nederland ervaringen, Beauty Care Nederland prijzen, Beauty Care Nederland Instagram, Derma Stimulation Treatment, MHP behandeling, Micro Hair Pigmentation, Beauty & Care, Beste MHP kliniek Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Laser treatment Katwijk - Tattoo verwijderen en definitief ontharen Laser treatment Katwijk - Tattoo verwijderen... 1 meter Beauty Care Nederland in Katwijk is hét adres voor het veilig verwijderen van uw tatt...
Groothandel Wimperxl Groothandel Wimperxl 376 meter Gisteren hier geweest voor een wenkbrauw behandeling 'hybrid brows'. Laura heeft mijn...
Beautycentre Cocoon Beautycentre Cocoon 389 meter Zeer tevreden klant vriendelijk fijn geholpen
Mintenz Mintenz 457 meter Prachtige producten. Ik heb foundation en oogschaduw erg mooie kleuren en de ‘gewone’...
Nailsby.Marieke Nailsby.Marieke 1 km Manicure + Gellak op eigen nagels
Your looks by Natascha Your looks by Natascha 1 km M'n wenkbrauwen zijn heel netjes gedaan en de salon ziet er heel mooi uit!
Hair & Makeup by Annette Hair & Makeup by Annette 1 km Welkom! Hair & Makeup by Annette is een eenmanszaak gevestigd in kapsalon Petra kappe...
Manuele Therapie Simone Warmenhoven Manuele Therapie Simone Warmenhoven 2 km Mooie praktijk. Nemen de tijd en leggen alles duidelijk uit. Kan ik zeker aanbevelen.
Pedicuresalon Jocelyn Pedicuresalon Jocelyn 2 km Welkom op mijn pagina! Sinds 2005 ben ik gediplomeerd pedicure. Ik ben aangesloten bi...
V.I.B hair by Miranda V.I.B hair by Miranda 3 km Heel erg blij met het resultaat! Ik was al langer op zoek naar een goede nagelstylist...
Zwaan Osteopathie Zwaan Osteopathie 3 km Zwaan Osteopathie; de klacht voorop, de mens centraal!
Recensies
In april 2021 werd ik hartelijk ontvangen bij de balie door een vriendelijke dame. Colin haalde mij op en we bespraken mijn wensen en liet hij zien wat er mogelijk was en hoe dat de MHP in zijn werk ging. Met een goed gevoel naar huis gegaan en het laten bezinken. Omdat het uiteindelijk toch om je hoofd gaat ging ik twijfelen en had toen zelf niet het juiste gevoel om het te doen. Niet dat ik twijfelde aan de kwaliteit van Beauty Care Nederland maar puur als mens en wat een ander er wellicht van zou vinden. Maar september 2022 heb ik weer contact gezocht met Beauty Care Nederland en hebben we een afspraak ingepland, op mijn verzoek met Colin. In november heb ik de eerste behandeling gehad van Colin. Echt geweldig, een werkelijke vakman en zeer vriendelijk! Nu al dachten mensen dat ik een haartransplantatie had gehad. In december 2022 de 2e behandeling wederom door Colin. Resultaat echt geweldig, dit had ik jaren eerder moeten doen! Beauty Care Nederland wil ik echt van harte aanbevelen bij een ieder!!!
Na veel research te doen ben ik uiteindelijk beland bij Beauty Care Nederland. Voor realistische stoppeleffect moet je hier zijn. Dit is heel anders dan menig tattooshops die mhp aanbieden. Ik zou zeggen neem geen risico en verdiep je in Beautycare Nederland. Ik heb een fue littekengebied laten wegwerken, zelfs mijn kapper is verbaasd en verrast. Het is zo realistisch. Ik heb eerst een vrijblijvend en gratis consult gehad met Colin. Wat heel fijn was. Ik kon er terecht met al mijn vragen, welke ook goed werd beantwoord door Colin. Ik zag voorbeelden en hij had het zelf ook laten doen. Dat was fijn. Ik was gelijk overtuigd, het is zo realistisch. Er wordt goed rekening gehouden met je wens. De behandeling is verdeeld in twee sessies op twee verschillende dagen. Dat werd echt zorgvuldig gedaan en het verliep heel goed. Er werden pauzes genomen om even wat te drinken of te eten, er wordt goed naar je geluisterd. Het was een gezellige sessie waarbij de tijd snel verliep. Beautycare Nederland is zeer ervaren in wat ze doen, zeer professioneel en goede service. Er is duidelijke informatie en goede nazorg. Je kan altijd bij ze terecht met vragen. Je wordt zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Ik zou zeggen, neem geen risico met andere ‘mhp’ aanbieders. Want ik heb hele slechte behandelingen gezien, dan ben je verder van huis en is je situatie van kwaad tot erger. Wees zorgvuldig in je keuze, dat heb ik ook gedaan en ben er heel blij mee en voel me veel zekerder nu. Check de website en plan een vrijblijvend consult in.
Ik heb een onwijs goede ervaring gehad voor mij MHP behandeling bij BCN. De kliniek is netjes, hygiënisch, en het personeel erg vriendelijk. Na een zoektocht van meer dan 2 jaar naar de juiste kliniek, heb ik de stap durven zetten en vertrouwen gekregen bij BCN om een MHP behandeling te ondergaan. Ik ben zelf behandeld door Colin, een ervaren artiest die in mijn ogen ook echt plezier beleefd aan het uitvoeren van zijn werk, en door zijn vakkundigheid, het meedenken en luisteren naar de wensen van de klant tot een super mooi eindresultaat komt. Daarnaast ook een goede gesprekspartner aangezien het wel een behoorlijke zit kan zijn! Bedankt voor de fijne gesprekken Colin.
Absolute top ervaring! Vanaf de open dag direct een goed gevoel. De kliniek is schoon en verzorgd en de resultaten zichtbaar op de open dag spreken voor zich. Erg prettig consult gehad met Colin en enkele maanden later volgde de eerste behandeling bij Colin. Ik had wat pigmentverlies na de eerste sessie wat lastigere huid maar Colin kon door zijn jarenlange ervaring prima inschatten welke aanpassingen in de nazorg nodig waren. Na 2e sessie hield pigment veel beter stand, maar BCN gaat alleen voor perfectie, dus volgde er nog een laatste, derde sessie. Het resultaat is verbluffend en mijn omgeving staat versteld van het natuurlijke resultaat. Er zijn inmiddels veel nieuwe klinieken binnen Europa die zich richten op MHP, maar voor het beste en meest natuurlijke resultaat moet je naar BCN!
Echt prachtig geworden. Na de intake was ik al erg positief toen ik voorbeelden zag van hoe het zou gaan worden. Colin heeft mij behandeld en meegedacht wat het mooiste zou zijn, zoals de kleur/haarlijn/en haarzones. Al sta je er met je neus boven op, je ziet echt geen verschil met de mhp of echt haar. BCN Nederland zijn ook al jaren hier mee bezig en dat merk je wel. Alle medewerkers zijn heel klantvriendelijk, en een prachtig energiek bedrijf. Had het eigenlijk al jaren geleden moeten doen. Dus bij twijfel zou ik zeggen maak een afspraak en laat je overtuigen.
Jeff en zijn team zijn absoluut specialisten op het gebied van haar pigmentatie. Ik werd behandeld door Jeff . Hij weet door zijn jarenlange ervaring wat het mooiste resultaat geeft. De eerste oriëntatie afspraak verliep prima. Vervolgens de behandel afspraak gemaakt. Communicatie verliep tijdens dit belangrijke proces helemaal prima. Jeff is daarnaast ook een gewoon een hele goede gozer. Geen verkoop praat maar gewoon pure kwaliteit.. en dat is waar je voor komt.. nog steeds erg blij met het resultaat! Ga zo door beauty care Nederland
Aantal weken geleden 3 behandelingen mhp laten doen bij beautycare omdat ik Alopecia heb. Ik ben zeer te vreden over het resultaat ik krijg alleen maar positieve reacties dit was de beste keuze voor mij nu zonder pet door het leven. Bedankt Colin/beautycare.
Heel fijne ervaring met Beauty Care Nederland en ook heel tevreden met mijn MHP. Voor de behandeling goed voorgelicht tijdens het consult en de open dag. De behandelingen zelf zijn uitgevoerd door Colin en verliepen ondanks wat pijn goed. Ik kan iedereen Beauty Care Nederland aanraden.
Voor de behandeling zeer goed voorgelicht zodat ik niet op de 1e behandeling kon wachten. De behandelingen zelf zijn uitgevoerd door Paul van Rijn. Hij is echt een professioneel die uitstekend zijn werk doet. Bij mij heeft Paul 2 behandelingen uitgevoerd en 3e is niet nodig. Aarzel niet om naar Beauty Care Nederland te komen! Je zit in goede handen.
Fantastisch geholpen door Jeffrey. De MHP behandeling is een persoonlijke verrijking. Ook de kliniek kan ik aan iedereen aan bevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid