facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty Care Linda

Beauty Care Linda

Info

Beauty Care Linda is het adres voor uw schoonheidsbehandelingen, pedicure behandelingen, nagelstyling en meerdere deelbehandelingen.

Geschiedenis

Hallo mijn naam is Linda Schippers, ik ben gediplomeerd pedicure, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Ik werk, sinds 2017, in mijn eigen speciaal ingerichte salon in Elsloo.

Bij mijn schoonheidsbehandelingen staan persoonlijke aandacht en rust centraal. In mijn schoonheidssalon bied ik professionele schoonheidsbehandelingen, pedicure behandelingen, nagelstyling en meerdere deelbehandelingen en dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bij mijn behandelingen maak ik gebruik van professionele producten van onder andere "Kaeso" en "Dr. Belter'' en ''Gelish''.

Adres: Vunderkestraat 12, 6181BS Elsloo (Limburg)
Telefoonnummer: 0654790057
Stad: Elsloo
Route: Vunderkestraat 12
Postcode: 6181BS


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Beautique La Beautique 246 meter Prachtige feestnageltjes! Tamara is een topper.
SkinStation Elsloo SkinStation Elsloo 486 meter Heel erg fijne verzorging. Heb onlangs permanent make-up van de wenkbrauwen en ogen e...
Sundari Wellness - anouk derhaag Sundari Wellness - anouk derhaag 497 meter Innerlijk & Uiterlijke schoonheid
Salon Wendy Salon Wendy 974 meter Top pedicure, gezellig en zeer bekwaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid