facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty Bar

Info

Beauty Bar Leidschendam wij richten ons voornamelijk op gezicht behandelingen, en zijn gespecialiseerd in de volgende behandelingen.
Tandenbleken, Microneedling / dermapen, Lashlift, Wenkbrauw epileren en verven, Manicure en gel lak.

Adres: Rozenlaan 30, 2264TS Voorburg
Telefoonnummer: +31613715707
Stad: Voorburg
Route: Rozenlaan 30
Postcode: 2264TS



op zoek naar gerelateerd: Elnaz BEAUTY CLUB, CHRIS beauty bar, Elnaz beauty instagram, Beauty bar Den Haag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Faire de I'art Faire de I'art 433 meter
Seroli Seroli 2 km Wij willen als SEROLI producten aanbieden die goed aansluiten bij jouw leven. Aanslui...
Bij Daantje Bij Daantje 2 km Care for body and feet
Byderma Byderma 3 km Super fijn & professioneel geholpen. Vooral in deze tijd even een behandeling voo...
Recensies
Ik ben nu voor de tweede keer bij CHRIS beauty bar geweest en ben zeer tevreden over hun kennis, service en veilig manier van werken! Zeker een aanrader.
Net bij christy beauty geweest. Zeer slecht massage gehad. Paar keer vroeg ik hard en me nek hoofd er bij masseren wordt niet gedaan, te lang aan een plek blijven masseren waar niet nodig is. En minder dan afgesproken 1 uur. Dus voor massage raad ik zeker niet aan!
Waxen zijn ze nummer 1 En om de 3 maanden ga k zeker langs voor mij gezicht ben echt blij dat k deze salon gevonden hebt ...
CHRIS beauty bar is zeker een aanrader! Veel geduld en weet precies wat ze aan het doen is. Heel erg professioneel, maar ook gezellig waardoor het persoonlijk wordt. Chris neemt de tijd voor je en bespreekt alle opties. Daarnaast is het een prachtige salon, je komt er tot rust. Goed bereikbaar.
Super fijne gezichtsbehandeling gehad! Lekkere ontspannen sfeer en zeer vakkundige medewerkers . Ik ben ook heel blij met mijn wenkbrauwen die mooi zijn gevormd en precies goed zijn gekleurd! Ik kom hier zeker nog een keer terug :-!
Professioneel, vriendelijk, netjes en hoge qualiteit. Een heerlijke ervaring elke keer weer bij Chris Beauty Bar
Afgelopen vrijdag mijn bruids make-up laten aanbrengen door Chris. Echt een super resultaat met alleen maar complimenten de hele dag. Chris is een super lieve vrouw die haar vak goed verstaat en erg professioneel werkt. Ook de salon geeft mij een prettig gevoel en dus zeker een bezoekje waard!
Ziet er super trendy uit. De meiden zijn proffesioneel en zo aardig. P.s modelleren van je wenkbrauwen staan ze om bekend, écht een aanrader. Heel handig gratis parkeren in de garage van het WTC.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid