facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beauty-Affairs

Beauty-Affairs

Info

Beauty-Affairs - Beauty with a vision.
Leverancier en distributeur van SKIN VITAL SOLUTION (cosmeceuticals en micro-needling en dermabrasie systems) en *BELNATUR (cosmetica natural); de volgende generatie huidverbetering!

Geschiedenis

SKIN VITAL SOLUTION; de volgende generatie huidverbetering!
Het concept bestaat uit de in Duitsland ontwikkelde en geproduceerde SKIN VITAL CONCEPT COSMECEUTICALS en de SKIN CONCEPT & SOLUTION SYSTEMS.
De cosmeceuticals bevinden zich in het gebied tussen cosmetica en medicatie en doen méér dan het verzorgen van de huid. SKIN VITAL CONCEPT bestaat uit een lijn van cosmeceuticals met bewezen werkzame bioactieve, synergetisch werkende, natuurlijke ingrediënten en zijn een doorbraak op het gebied van huidverbetering.
Alle cosmeceuticals zijn vrij van minerale olie, siliconenolie, Parabenen en Polyethyleen glycol.
Het system SKIN CONCEPT TRIPLEX is dé innovatie op het gebied van pijn-vrije en aangename gezichtpeeling en micro-needling. De kleinste en meest effectieve 3 in 1 technologie voor elke professional (schoonheidsspecialisten, -salons en –instituten) die zich richt op het meest essentiële: Huidverbetering! De 3 in 1 technologie bestaat uit het apparaat Skin Concept TriPlex en de 3 handstukken Power Peel, Power Lift L en Power Lift S die op het apparaat aangesloten kunnen worden en die los van elkaar aangeschaft en gebruikt kunnen worden.
De samenwerking van het system en de bewezen, werkzame ingrediënten van de cosmeceuticals zorgt voor een direct zichtbaar resultaat; een jeugdiger uiterlijk met een stevige, mooie huid. De behandeling is geheel pijnloos, 100% veilig, zonder “down time” en het resultaat zal de dagen erna nog toenemen.


*BELNATUR Professional Skin Care; de 2e generatie cosmetica met plantaardige stamcellen.
Het cosmeticamerk *BELNATUR is van oorsprong Spaans, opgericht in 1979. Het laboratorium en bedrijf zijn gevestigd in Barcelona.
*BELNATUR is gecertificeerd met het kwaliteitscertificaat ISO 9002 en maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten op basis van extracten uit planten en de zee.
Door gebruik te maken van de laatste ontwikkelingen, technieken en bewezen ingrediënten heeft zij een oplossing voor elk huidprobleem.

Adres: Weg en Land 39 C, 2661 DC Bergschenhoek
Telefoonnummer: +31 6 122 867 66
Stad: Bergschenhoek
Route: Weg en Land 39 C
Postcode: 2661 DC



op zoek naar gerelateerd: Schoonheidssalon Bergschenhoek, Schoonheidssalon Berkel en Rodenrijs, Skin Care, Care for Skin contact, Care for Skin review, Eve Taylor micro fine exfoliant, Face Care
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bellabaci Nederland Bellabaci Nederland 344 meter Alles tot in de puntjes geregeld! Duidelijke instructies vooraf, hartelijk ontvangst,...
CrossFit Lansingerland CrossFit Lansingerland 378 meter Fijne plaats. Goede begeleiding en goed "groeps" gevoel. Voor beginners en ...
Pillar of Light Pillar of Light 405 meter
Coupe De Ville kappers Coupe De Ville kappers 1 km Goede kappers, Maaike is mijn favoriet
Huidtherapie Cure & Care Huidtherapie Cure & Care 1 km - Acnetherapie - Bindweefselmassage - Chemische peelings - Gezichtsbehandelingen - Mi...
Schoonheidssalon Alexandra Schoonheidssalon Alexandra 2 km Je zorgt altijd zo goed voor mij en mijn huid, dat mijn man het altijd direct aan mi...
Recensies
Ik kom hier altijd met groot plezier. De diensten die geleverd worden zijn top-notch. Het personeel is ontzettend gast vriendelijk. Het fijnste beauty spotje van Amsterdam.
Heerlijke gezichtsbehandeling en ben ook nog is erg goed geknipt! Aanrader!
Isabella topkapster ! Ze is een echte tovenaar met kleuren. Terwijl ik bij haar zat , heb ik met een schuin oog gekeken naar wat, It’s a Beauty Affair nog meer te bieden heeft. Echt wel dat ik ‘t allemaal ga uitproberen! Vooral de bindweefsel massage. Daar beginnen we mee !
Mooiste salon met de beste service & producten! Zeer tevreden over het resultaat wenkbrauwen kleuren en bijwerken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid