facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beautiful Natural Nails

Beautiful Natural Nails

Info

In deze salon geen snelle en goedkope behandeling maar een hoge mate van persoonlijke aandacht, kwalitatief de beste materialen en producten.

Geschiedenis

Met meer dan 20 jaar ervaring als styliste is Annemarie Westphal met recht een deskundige op het gebied van nagelstyling te noemen. De vele technieken, middelen en methodes zijn in de loop der jaren door haar eigen gemaakt en heeft zij verwerkt tot een uniek en beproefd concept.

In haar salon Beautiful Natural Nails (BNN) te Mijdrecht ontvangt zij haar cliënten in een huiskamerachtige ambiance voor een volledige set of een enkele nagel of gewoon een goed gesprek. Haar “French Manicure” is ongeëvenaard en van een hoogwaardige kwaliteit. Ook behandelingen van een meer cosmetische aard zijn bij haar in goede handen.

In haar salon geen snelle en goedkope behandeling maar een hoge mate van persoonlijke aandacht, kwalitatief de beste materialen en producten en een op de cliënt toegespitste behandeling met garantie.

Naast de behandeling op zich is Annemarie de mening toegedaan dat een bezoek ook een sociale inslag kan hebben. Zij zal een behandeling dan ook te allen tijde een vertrouwelijk en gezellig karakter geven.

“Kwaliteit verloochent zich niet” is haar credo en veel van haar jarenlange vaste clientèle zal dit volmondig beamen.

Adres: Rendementsweg 24 H, 3641SL Mijdrecht
Telefoonnummer: 06-51503531
Stad: Mijdrecht
Route: Rendementsweg 24 H
Postcode: 3641SL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Perine Perine 547 meter Een hele fijne salon met hoogwaardige producten. Helder advies over wat het beste is ...
Eli Nails Eli Nails 1 km Vreselijke goede nagekstyliste en verkoopt ook heerlijke zepen op natuurlijke basis
Splendid by Lies Splendid by Lies 1 km Een hele fijne nagelstudio die mijn handnagels altijd goed verzorgd en er weer tip to...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid