facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beau-Fleur

Info

Beau-Fleur, flowers and more. Naast onze verse bloemen kun je ook bij ons terecht voor cadeaus, bonbons en woonaccessoires.



"Beau-Fleur, bloemen en meer. Naast onze verse bloemen dagelijkse inkoop, hand gebonden boeketten, bloemenabonnementen voor zowel bedrijven als particulieren kun je bij ons ook terecht voor tuinbeplanting, cadeau-artikelen en woonaccessoires.Wij zijn een klein en creatief team met een grote voorliefde voor uitdagende opdrachten en met focus op de regio’s Haarlemmermeer en Zuid Kennemerland Haarlem en omstreken.Zoek je iets speciaals; een bloemstuk of boeket met een thema? Een hele locatie aankleden met bloemen en/of planten? Trouw-arrangementen zowel klassiek als modern, een speciale kleur? Wij helpen je graag.Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van rouwstukken en arrangementen.Veel winkelplezier!"
Adres: Spieringhof 27, 2141AT Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 023-5766876
Stad: Vijfhuizen
Route: Spieringhof 27
Postcode: 2141AT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kringloopwinkel online kopen Kringloopwinkel online kopen 154 meter Boedelruiming haarlemmermeer
De oude meerpaal De oude meerpaal 182 meter Heel lekker gegeten goede kip sate, ook een hele lekkere hamburger aardig personeel m...
Boedelruiming Haarlemmermeer 023-5402565 Boedelruiming Haarlemmermeer 023-5402565 221 meter Ik heb maar een woord voor ze SUPER Ed en Monique hebben na het overlijden van mijn v...
Flower Power Wijkhuizen Flower Power Wijkhuizen 481 meter Klantvriendelijk ! en goede kwaliteit bloemen
Floristal Floristal 676 meter Floristal Events! Als mobiele bloemiste met theatrale knipoog kun je echt iedereen in...
Recensies
Fijn bedrijf, heel goede service. Er valt goed te overleggen ook met telefonisch contact had ik er vetrouwen in en dat klopte ook.
Ik ken Olaf, de eigenaar van Beau-FLeur, als een vakman pur sang! Hij denkt altijd mee met de wensen van zijn klanten. De bloemen zijn van hoogwaardig kwaliteit, met minder heeft hij geen genoegen. Beau- Fleur levert wekelijks een mooi boeket aan Between Staffing BV, wij zijn zeer tevreden over de service.
Super fijn bedrijf. Al 2 maal voor al mijn klanten bonbons gekocht, als kerstpresent. Deze worden altijd prachtig verpakt en smaken verrukkelijk. Inmiddels heb ik ook prachtige decoratie artikelen uit de webshop in huis staan. In 1 woord echt een top bedrijf!
Bij Beau-Fleur alles besteld voor Valentijnsdag, zoals gewoonlijk weer een super service gekregen van Olaf! Deze winkel is echt een aanrader, personeel durft mee te denken met de klant en deinst niet terug om een extra stapje te zetten:!
Ik bestel regelmatig bij Beau-fleur. Het is een super bloemist waar ik met goed vertrouwen een prachtige longlife boeket bestel. In mijn ervaring stelt Beau-fleur al hele hoge eisen aan de ingekochte bloemen waardoor ik zo lang mogelijk kan genieten van de bloemen!
De bloemen blijven zeker 10 dagen mooi!!! De eigenaar is open en eerlijk in wat wel en wat niet mogelijk is. En ben je op zoek naar een leuk, mooi, origineel of duurzaam cadeau? Neem dan echt even een kijkje op de website en daar vind je ook de overheerlijke handgemaakte bonbons!! TOP bedrijf en TOP service!!
Deze shop is een echte aanrader, ze leveren kwaliteit met een persoonlijk tintje. De bloemen zijn altijd super vers en prachtig opgemaakt. We hebben hier al diverse stukken laten maken, van trouwboeket tot grafstuk en alles is even mooi gemaakt. Je kunt zelf ideeen inbrengen, daar wordt goed naar geluisterd!
Wat een fantastisch bedrijf. Je besteld via de site. En buiten het feit dat je een prachtig boeket ontvangt. Wordt het ook nog eens gratis bezorgd! En kijk eens verder op de site. Zoveel leuke artikelen. Ik word er zo blij van. Dikke aanrader.
Super ervaring met deze klantvriendelijke winkel. Direct meedenken, snel antwoord en een super after-service. Een echte aanrader!!
Aanrader! Goede snelle service, prachtige boeketten. Wordt je toch blij van.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid