facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beatrixziekenhuis Gorinchem

Beatrixziekenhuis Gorinchem

Info

Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis gevestigd in Gorinchem met een polikliniek in Leerdam.

Geschiedenis

Met een groot aantal gedreven professionals staat het Beatrixziekenhuis garant voor hoogwaardige medisch specialistische zorg; veilig, snel, kleinschalig, betrokken en dichtbij.

Professionaliteit ziet u terug in de moderne medische voorzieningen waarover we beschikken, in de kwaliteit van onze zorg en in ons brede aanbod van specialismen.
Betrokkenheid ervaart u door de korte lijnen en persoonlijke benadering met u, uw familie en uw huisarts of verloskundige.

Het Beatrixziekenhuis maakt deel uit van Rivas Zorggroep, een ketenorganisatie met bijna alle vormen van zorg. Op uw verzoek kan na uw verblijf in het ziekenhuis aanvullende zorg dus aansluitend en snel georganiseerd worden.

Producten

Het Beatrixziekenhuis is onderdeel van Rivas Zorggroep. Rivas Zorggroep is ook op Facebook aanwezig: http://www.facebook.com/pages/Rivas-Zorggroep/179116508833113



"Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis met een breed aanbod van specialismen en moderne medische voorzieningen. Samen met onze patiënten realiseren wij de beste zorg; mensgericht, veilig, dichtbij, en op het juiste moment. Het Beatrixziekenhuis maakt deel uit van Rivas Zorggroep, een ketenorganisatie met bijna alle vormen van zorg. Vervolgzorg na een ziekenhuisopname kan daardoor snel en goed geregeld worden. Ook met onze partners verbeteren wij voortdurend de zorg. De lijnen tussen huisartsen in de regio en specialisten zijn kort. Daarnaast werken we nauw samen met andere, ook academische, ziekenhuizen."
Adres: Banneweg 57, 4204 AA Gorinchem
Telefoonnummer: 0183-644444
ln.savir@njilgroz
Stad: Gorinchem
Route: Banneweg 57
Postcode: 4204 AA



op zoek naar gerelateerd: beatrixziekenhuis gorinchem bezoektijden, beatrixziekenhuis gorinchem parkeren, specialisten beatrixziekenhuis gorinchem, beatrixziekenhuis gorinchem bloedprikken, afsprakenbureau beatrixziekenhuis gorinchem, beatrixziekenhuis gorinchem telefoonnummer, beatrixziekenhuis gorinchem vacatures, chirurgen beatrixziekenhuis gorinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisartsenpost Gorinchem Huisartsenpost Gorinchem 19 meter Vanavond gebeld om iets spoed geen hulp aangeboden na drie kwartier wachten. Fy
Praktijk TOP Praktijk TOP 520 meter Hallo Thelma Allereerst een SUPERSUPER COMPLIMENT voor jouw waanzinnige werkwijze Je ...
Procare Procare 2 km Kom hier al ruim 4 jaar voor oedeemtherapie. Aardige therapeute.
KraamzorgXL KraamzorgXL 3 km Wat een geweldige kraamweek hebben wij gehad. Allemaal dankzij onze kraamhulp Sandra ...
Recensies
In dit ziekenhuis is het niet vreemd om aardig en vriendelijk te zijn voor de patiënten. In de +/- 15 keer dat ik hier geweest ben was niks teveel gevraagd. Ik ben onder behandeling met chemotherapie er werd een coldcap geadviseerd om haarverlies tegen te gaan. Ik ben wel haar verloren maar ik ben absoluut niet kaal! Ik ben ze zo dankbaar .. Topziekenhuis!
Binnen op spoeddienst na val met de fiets. Je wordt eerst naar een dokter in opleiding gestuurd en dan kan je worden doorverwezen voor verder onderzoek. Kan zeg ik wel. Geen foto geen mri. De arts merkte nochtans letsel aan de knie. Terug in België naar spoeddienst. Alle controles zorgvuldig uitgevoerd. Resultaat gebroken onderbeen bij de aanhechting aan de knie. Bedankt voor het niet leveren van waardige medische zorg. Het factuur van 125 euro maakte het alleen maar af. De naam ziekenhuis niet waard als je iemand met zo’n zwaar fractuur gewoon zonder enige zorg de straat op stuurt.
Walgelijk slecht ziekenhuis. Goed voor een gebroken pols of been. Ik ben ooit bijna blind naar huis gestuurd andere arts schrok zich rot, een zieke ouder is hier door gebrek aan kennis bijna opgegeven en laten we het niet over de gehele MDL afdeling + artsen hebben… Je moet OVERAL zelf achteraan. Gelukkig nu bij een geweldig ziekenhuis; het UMC Utrecht. Het is werkelijk zo slecht dat ik op het punt sta een officiële klacht in te dienen tegen een arts.
Slecht! Hebben bij mij 2 versleten wervels over het hoofd gezien. Mijn ziektebeeld zou verminderen . Integendeel het werd erger , door een verkeerde conclusie ben ik een uitkering misgelopen waar ik al jaren recht op had. Aangezien dit alles niet op papier had staan , maar later uit de röntgenfoto blijkt er toch meer aan de hand te zijn. Bedankt meneer eikelenburg.
Na een vervelend ongeval in de Biesbosch ben ik ogenomen en geopereerd in het Beatrix Ziekenhuis in Gorinchem. Een mooi ziekenhuis met prettige artsen en verpleegkundigen. Triest is dat door personeelsgebrek in de thuiszorg en verpleegtehuizen patiënten, zoals ik ziekenhuisbedden in beslag nemen doordat ze thuis geen hulp kunnen krijgen enz. Natuurlijk is het personeelsgebrek in vele sectoren bekend maar hier in het Beatrix ziekenhuis kwam dit probleem extra bij mij binnen. Lof voor alle verpleegkundigen, maar ook de mensen van de catering, Jammer dat het eten dood gestoomd is. Boontjes, broccoli en alle groenten zijn onsmakelijk slap door de bereidingswijze. Jammer, het eten in dit ziekenhuis kan nog flink verbeterd worden, zonder extra kosten,maar wel met mensen die eens kritisch het menu aanbod beoordelen . Verder niets dan lof voor het Beatrix ziekenhuis
Word er altijd heel goed behandeld en personeel is er erg vriendelijk! Heel fijn ziekenhuis.
Niet voor niets Beste Ziekenhuis in AD en Elsevier
de meeste mensen zijn lief maar de gore rotte appel die weigerde dat ik niet naar buiten mocht voor wat frisse lucht tijdens een paniekaanval, wat een vreselijk mens. Ze zei dat ik een risico geval ben en misschien weg zou lopen, en zelfs toen ik ZWEERDE ik ben gelovig en ik zweer nog geen eens, maar ik moest het duidelijk maken op mijn dode broer dat ik alleen frisse lucht nodig had en was haar oplossing was om beveiliging voor de deuren te zetten. Ik heb zelfs nog aangeboden dat beveiliging gewoon naast me mag komen zitten, of als hun het te druk hebben dat mijn moeder naast me mocht zitten, maar ze weigerde ze nog steeds. Deze ervaring heeft me serieus getraumatiseerd, meerdere paniekaanvallen van uren lang in een klein kamertje waar ik niet weg mocht voor frisse lucht? ik heb meerdere keren aangegeven dat natuur en frisse lucht mogelijk mijn paniekaanval zou kunnen kalmeren. En voor iedereen die me goed heeft verzorgd, dank jullie wel, ik heb veel respect voor jullie!
Waardeloos dat de koffie/lunch hoek na 4 uur helemaal dicht is en in de weekende ook gewoon gesloten is. Heb dit nog nooit bij een ziekenhuis meegemaakt. Wat een waardeloos iets is dit.
Het is gewoon goed ziekenhuis en het is mooi geworden.ik vind het prettig om er doorheen.ga zo door.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid