facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beadies

Beadies
Adres: Oudegracht 193 , Utrecht 3511 NG, NL
Stad: Utrecht
Route: Oudegracht 193
Postcode: 3511 NG



op zoek naar gerelateerd: Beadies Utrecht openingstijden, Kralenwinkel Utrecht Centrum, Kralenwinkel Amsterdam centrum, Kralenwinkel in de buurt, Kralenwinkel online, Kralenwinkel Amsterdam de Pijp, Kralenwinkel Nieuwegein, Beads and Basics
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Band of Angels Band of Angels 322 meter
Siebel Juweliers Siebel Juweliers 537 meter
Six store Six store 704 meter Heb een leuke nieuwe ring Jeee! Met 3e hele leuke vriendinnen! ;
I Am I Am 713 meter Verschrikkelijk.. Denk je een mooi nieuwbouw huis gekocht te hebben en dan blijkt dat...
Recensies
Op zich hebben ze van alles. Vandaag de 2 sterren. Maar het is allejezus duur. Ik snap wel waarom ze in zo’n grachtenpand kunnen zitten. Voor een paar kralen mag je je portemonnee wel trekken.
Prachtige kleine onderdelen, maar zo ! Wat ben ik geschrokken van de prijs! Een enkel glaskraaltje koste al €0,15 en een bedel krijg je niet voor minder dan €2,50. Ben direct weer weggelopen. Dat is mij wat te duur.
Het is echt een super leuke winkel met van alles ik raad het je echt aan
Leuk winkeltje, maar zoals meerdere aangeven zijn ze behoorlijk aan de prijs. Voor een slotje heb ik 2,75 moeten betalen. Gewoon een normaal slotje. Ik schrok hier best van. Dus ik koop voortaan mijn slotjes wel online
Prima spullen, maar redelijk duur. Wat ik ook aan andere reviews zie, is dat het lijkt alsof je een soort werkplek binnenloopt en de medewerkers stoort. Ze helpen je niet uit zichzelf, en groeten ook niet. De myuki kraaltjes vond ik hier wel erg goedkoop! P.s. iets verderop zit love 4 beads, die ook precies zulke spulletjes verkoopt!
Leuk materiaal maar personeel negeert je compleet. Er waren 2 personeelsleden aanwezig.. een was een persoonlijk gesprek gesprek aan het voeren met een vriendin/klant de ander was een internet bestelling aan het klaar maken.. het voelde alsof je ze aan het storen was.. ik ben maar weggelopen zonder iets te kopen. Jammer want ik had vragen en wilde graag meerdere dingen aanschaffen.. gelukkig is zijn er meerdere winkels maar wel echt jammer aangezien ze wel veel moois verkopen.
Winkel met aardig assortiment, maar 2 jonge en totaal geinteresseerde meiden die me slecht hielpen. Terwijl je vragen aan ze aan het stellen bent, gaan ze door in eigen gesprekken, totaal ongeinteresseerd, en niet goed geholpen. Zonde, hier kom ik niet meer terug!
De winkel ziet er mooi en net uit maar ze hebben weinig dingen die je nodig hebt om sieraden te maken en alles is vrij over prijst. Het personeel is vrij onvriendelijk en het voelt alsof je ze aan het storen bent
De uitzoek is goed, maar wat is het personeel onvriendelijk. Echt niet wat je in zo'n vrolijke winkel mag verwachten. Werkelijk elke vraag is hen teveel. Zo jammer. Mijn vriendinnen denken er precies zo over, begrijp ik inmiddels. We komen er geen van allen meer.
Wat een leuke winkel en een ruim assortiment. We zijn heel vriendelijk geholpen door de eigenaresse. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid