facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beadare Beads & Jewelry

"Iedereen houdt van complimentjes. Bij Beadare Beads & Jewelry vergroten we de kans dat je ze ook werkelijk krijgt. Ontdek samen met ons welke sieraden het beste bij je passen. Ervaar de kunst van het combineren, het brede assortiment in alle kleuren en alle maten, de creativiteit, de gastvrijheid en de persoonlijke aandacht. Dan beloven wij dat je stralend je complimenten in ontvangst kunt nemen.Naast de sieraden uit ons eigen atelier kun je bij ons ook terecht voor Zsiska Design Sieraden, Kazuri Fairtrade sieraden en de bijzondere collectie See You gedenksieraden en herinneringssieraden."
Adres: Kerkstraat 32 , Putten 3882 BS, NL
Telefoonnummer: 0341 358 358
Stad: Putten
Route: Kerkstraat 32
Postcode: 3882 BS



op zoek naar gerelateerd: Xitin Beads, Workshop sieraden maken moeder dochter, Putten stad, Creatief winkel Putten, Kralen winkel Duitsland, Sieraden uit Kenia, Workshop moeder dochter Gelderland, Kazuri
Recensies
Een heerlijke dag gehad als vriendinnen. Joep en Regina nemen echt de tijd voor je en de workshop is tot in de puntjes verzorgd! Heel hartelijk dank voor deze geweldige dag! We hebben prachtige sieraden gemaakt waar we jarenlang plezier van hebben. En een herinnering aan deze dag
Een speciale avond, mocht aanwezig zijn bij het vullen van de bestelde asring van het merk See You. Heel fijn na sluitingstijd, en in alle rust. Wat een lieve, warme mensen! Bedankt ben er erg blij mee!
Wat een leuke winkel met een grote sortering kralen. Vooor de verjaardag van mijn oudste kleindochter samen een workshop gedaan, hèel veel geleerd, leuke mensen, kom zeker nog een keer Emmy.
Een dagje uit met mijn vriendin, een heel leuke workshop gehad. Aardige lieve mensen. En heel veel keus in kralen. Zeker een aanrader!!
Wat een super workshop sieraden maken gehad. Het geduld van de eigenaresse om ons "dummies" toch met iets prachtigs naar huis te laten gaan, ieder naar eigen smaak. De aandacht voor eenieder was top!! Niet te vergeten de verzorging door haar echtgenoot met thee/koffie en wat lekkers. Kortom...een AANRADER, doen dus!!! Erg bedankt voor de mooie middag afgelopen donderdag!!
Mooie kralen, goede begeleiding. Aanrader! Hele leuke workshop, ook voor 2 personen.
Super leuke workshop gedaan met een groep 12 jarige meiden als partijtje. En allemaal met een mooi zelfgemaakt sieraad naar huis. Veel keuze qua kralen en gelukkig hulp om alles in elkaar te zetten want dat bleek nog een hele uitdaging voor de meiden. Super leuk om te doen als kinderfeestje!
Vorige week in deze ontzettend leuke winkel geweest. Er staan zoveel kralen en er is genoeg keus. Ik kwam nog wat kralen te kort en omdat ik in Hoofddorp woon heb ik kontakt gezocht en gevraagd of ik ze op kon laten sturen. Dat was geen enkel probleem en ik had de benodigdheden de volgende dag al in huis. Wat een super goede service en Joep en Regina ontvangen hartelijk in de winkel . We kregen iets te drinken en mijn man kon heerlijk rustig zitten terwijl ik op zoek was naar de allerleukste kralen .Dit is een winkel waar ze weten waar service en klantvriendelijkheid is.. Ik kom hier zeker nog eens terug
Samen met vriendinnen een workshop gevolgd voor een 50jarige verjaardag met een twist. De eigenaren hebben het thema van de verjaardag super leuk opgepakt! Een mooie stoel en een kroontje voor de jarige, verder beginnen met champagne en later koffie, thee, koekjes, truffels echt super goed verzorgd! Met de workshop werd er alle tijd genomen om de technieken uit te leggen en dan naar hartelust zoeken naar kraaltjes. Echt enorm veel keus! Iedereen heeft echt hele toffe armbandjes gemaakt en de jarige zelfs nog een paar oorbellen. Al met al was het een GEWELDIG uitje. Zeker voor herhaling vatbaar. Je hebt echt waar voor je geld!
Een hele leuke en bijzondere ervaring. We hebben het heel gezellig gehad en hebben prachtige sieraden gemaakt. De mensen zijn super vriendlijk en gaven goede instructie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid