facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise

Info

Beachclub Sunrise verwelkomt iedereen met een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. Koffie, lunch of een partij - alles is mogelijk!

Geschiedenis

Beachclub Sunrise, gelegen aan het water van Aquabest, is een unieke locatie en perfecte partner voor uw event. Met uitzicht over het water, een ruim strand met palmbomen, een zonnig terras en stijlvolle zalen is Beachclub Sunrise geschikt voor ieder evenement.

U kunt bij ons terecht voor zowel particuliere als zakelijke events, van een bruiloft tot aan een bedrijfspresentatie of een vergadering. Met onze verschillende zalen en locaties presenteren we aan u een zeer gevarieerd aanbod.

Beachclub Sunnrise verzorgt niet enkel de locatie, ook ons team staat voor u klaar om uw evenement geheel op maat in te vullen.

Naast het bieden van ruimte aan particuliere en zakelijke events bieden wij plaats aan gasten om 's zomers op ons strand en terras van de zon te genieten. Daarbij is het restaurant dagelijks geopend en bent u op ieder moment welkom voor een kop koffie, lunch of borrel.



"Welkom bij Beachclub Sunrise, de meest vriendelijke en relaxte horecalocatie van het Zuiden! Al zeggen we het zelf…Je vindt ons midden in recreatiegebied Aquabest aan het strand, met uitzicht over het water. Sunrise is eigenlijk veel meer dan alleen een Beachclub. Het is jouw home away from home. En alles met de intentie om je een dosis geluk, zorgeloosheid en positieve vibes mee te geven.Iets te vieren of bespreken? Reserveer een stukje van de Beachclub speciaal voor jouw feest of bijeenkomst. Een ceremonie op het water, een verjaardag tot in de late uurtjes of een bedrijfsevenement om nooit meer te vergeten. We toveren onze binnen- en buitenlocaties om tot jouw perfecte event!"
Adres: Ekkersweijer 3, 5681RZ Best
Telefoonnummer: 0499370349
ln.esirnusbulchcaeb@ofni
Stad: Best
Route: Ekkersweijer 3
Postcode: 5681RZ



op zoek naar gerelateerd: beachclub sunrise menukaart, beachclub sunrise zwemmen, beachclub sunrise strand, sunrise best agenda, parkeren beachclub sunrise, beachclub sunrise schietpartij, beachclub sunrise trouwen, beachclub sunrise graffiti
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lakedance Lakedance 308 meter LAKEDANCE: the best summer beach party in the south of the Netherlands, twice a year ...
Winter Park Festival Winter Park Festival 463 meter Het ijskoude en meest gezellig festival van het jaar: Winter Park Festival!
Eventcentre Aquabest Eventcentre Aquabest 561 meter Mooi locatie. Begin april met als ons personeel deze locatie gehuurd voor teamdag, al...
Escape Adventure Escape Adventure 704 meter De experience van Kapitein Kidd was echt ge-wel-dig! Decoratief heel mooi, de muziek ...
Best Golf Best Golf 2 km Samen met collega's daar geweest niet om te golfen maar voor een bedrijfsfeest. Twee ...
Bestrent2party Bestrent2party 2 km Party verhuur bedrijf voor springkussens, led dansvloer en photobooth
DEAProdukties DEAProdukties 2 km Een feest is pas compleet, met een artiest verzorgt door D.E.A Produkties
Boshuys Best Boshuys Best 2 km Mooie locatie en na een mooie wandeling even lekker wat eten. Het eten viel eigenlijk...
Cafetaria Best Cafetaria Best 3 km Verse friet! En uit eigen keuken heerlijke stoofvlees & saté
ZLIM Best ZLIM Best 3 km Super fijn en leuk om daar te sporten...leuke vrouwen die je goed begeleiden...me sch...
Grand Café De Bank Grand Café De Bank 3 km Erg leuk café /lunchroom bij de Bibliotheek. Inrichting heel sfeervol. Vriendelijk pe...
Snackbar Hoge Akker Snackbar Hoge Akker 3 km Frietjes zijn erg lekker en de snacks worden goed gebakken. Klantvriendelijk personee...
Kermis Best Kermis Best 3 km Kermis voor jong en oud. Zeer veel diverse attracties zoals de booster en een schietk...
Restaurant De Buffel Best Restaurant De Buffel Best 3 km Heerlijk eten tegen goeie prijs, vriendelijke bediening en fijne gezellige sfeer.
Quatre Bras Quatre Bras 3 km Geweldig verrassingsmenu , complimenten voor de chef, de combinatie van smaken was su...
Restaurant Quatre Bras Restaurant Quatre Bras 3 km Wezen eten, maar ten aanzien van de verwachting, viel het toch een beetje tegen. Bij ...
Eetcafe FF Eetcafe FF 3 km FF Anders aan de Bestse Hoofdstraat en Eetcafé FF aan de Nieuwstraat zijn aan de eers...
Recensies
Mooie locatie om te feesten. Ze willen alleen niet met je mee denken, als je voor het licht van de DJ een hazer wilt gebruiken soort van rook / mist dan leggen ze de verantwoordelijkheid bij de DJ, als het brandalarm afgaat. Dit wordt dan ook echt duidelijk gemaakt! Want de organisatie wil geen rook melder uitzetten. Tip: Ze zouden bijvoorbeeld een afdichtkapje er op kunnen plaatsen. Voor entertainment is het namelijk wel de meerwaarde voor de licht effecten etc. Dat er een beetje rook / mist is. Verder is het netjes verzorgd.
Gezellige plek aan het water van Aqua Best, waar je binnen of buiten kunt zitten eten. Kussens voor de stoelen en banken zijn beschikbaar. Bestellen doe je via een QR code, waarbij je het menu op je telefoon krijgt. Je betaalt meteen en de bestelling wordt automatisch doorgegeven. Lunch is heerlijk. Brie of zalm is een aanrader. Prijzen van rond €10 tot salade bowls van bijna €20. Parkeren voor het gebouw, waarbij de eerste 2,5 uur gratis is. Daarna €2 per uur.
Echt superlekker gegeten met Social Deal. Het ziet er prachtig uit van binnen je krijgt echt een vakantiegevoel, heerlijk eten en bijzonder vriendelijke bediening. We komen hier nog 's weer!
Leuk gezellig en zeer goed verzorgd feestje gehad. Personeel wat vrolijk, behulpzaam, zeer enthousiast en hard werkte.
Alleen zwarte koffie beschikbaar uit een glas. Bestellen MOET via QRcode met toeslag per bestelling terwijl je 3 meter van de bar af zit. Je moet vervolgens een half uur wachten terwijl het terras zo goed als leeg is. Wanneer je er naar vraagt wordt je als lastige klant gezien. Personeel snapt niet wat vriendelijke bediening inhoudt. Locatie en onderhoud is perfect. Zo jammer dat het personeel niet een eenvoudige hospitality cursus gehad heeft van 15 minuten.
Ik was er vanavond voor het evenement Tropicalia. Het was een prachtig latin feest. De locatie is geweldig. Makkelijk te vinden, parkeren ging prima. Zo jammer dat ik er niet in de zomer ben geweest. Volgend jaar zeker!
Geweldige locatie en heerlijk eten. Zeer vriendelijke bediening! Alleen de binnen temperatuur op een koude dag was erg fris. Als je je daarop kleed, is het super daar.
Sfeervolle plek dicht bij huis dus ideaal op een tropische septemberdag. 10 uur open maar er lagen nog veel peuken rond de bedjes. Terwijl er wel asbakken uitgedeeld maar ook regelmatig verwisseld werden. Tassencontrole? Staat er in de kleine lettertjes beschreven wat wel en wat niet mee mag naar binnen? Mij is t ontgaan maar er zat ook niets bijzonders in onze tas wat eetbaar was. Je kreeg wel een flesje water mee. Personeel loopt met je mee en geeft uitleg. Alles was ook bezet rond de middag. Snelle service van eten en drinken, t was alleen ff zoeken voor t personeel waar t bezorgd moest. Prijs kwaliteit eten niet in verhouding. Presentatie van t eten was leuk en verzorgd. Parasol werd op verzoek meerdere keren verplaatst. Sanitair werd goed schoongehouden. Bedjes staan op anderhalve meter maar je hebt wel last van rokende buren en het geklets van sommige buurvrouwen. Lekker muziekje. Echt vakantie sfeertje door t regelmatig overvliegende vliegverkeer
Wij zijn heeeeeel erg blij met Sunrise als onze trouwlocatie!!! We hebben echt een geweldige dag gehad met de beste zorg en aandacht. Vriendelijk en dansend personeel en heerlijke hapjes en bbq! Wij zouden sunrise aan iedereen aanbevelen!!
Schitterende locatie aan het water en lekkere lunch. Het heeft echt een beachvibe. Gratis parkeren voor 2,5 uur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid