facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beachclub Oolderhof

Beachclub Oolderhof

Info

Een uniek concept op een geweldige locatie aan het water.
In Juli & Augustus 5 dagen per week open.



"Beachclub is geopend tussen mei en september"
Adres: Broekstraat 35, 6049 CJ Herten, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0475333693
Stad: Herten
Route: Broekstraat 35
Postcode: 6049 CJ



op zoek naar gerelateerd: Oolderhof menu, Beachclub Roermond, Oolderhof Herten route, Beachclub Herten, Beachclub Limburg, Oolderhof Beachclub openingstijden, Oolderhof verkocht, Oolderhof lunch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Oolderhof De Oolderhof 211 meter De Oolderhof Een persoonlijke benadering staat voorop.
Restaurant Oolderhof Restaurant Oolderhof 225 meter lekker gegeten, ze doen de best er iets van te maken in deze moeilijke tijden en dat ...
House of BBQ House of BBQ 283 meter House of BBQ So much more than BBQ Homestyle diners, Catering and Wine-Food paring i...
Lounge44 Lounge44 802 meter Leuke gelegenheid waar men lekker kan 'loungen'. Bediening was tijdens mijn bezoek re...
Recensies
We hadden van te voren op de website een tafel gereserveerd wat een goede aanrader is. We werden vriendelijk ontvangen en naar onze tafel gebracht. Na een drankje vooraf hebben we ons eten besteld. We hebben gevraagd tussen voorgerecht en hoofdgerecht tijd te laten en dit was geen probleem, we hebben zelf bepaalt wanneer het hoofdgerecht geserveerd kon worden. De porties waren groot, voor ons was het voorgerecht achteraf niet nodig geweest. Het eten was lekker en het glaasje wijn maakte onze avond kompleet. De beachclub heeft een make-over gekregen, wij vonden het persoonlijk voorheen met het houten terras mooier, maar ook nu is het gezellig zitten op het grote terras.
Top locatie aan het water, prachtig uitzicht en rustig, je bent even op vakantie. Prima gerechten, gemiddeld iets hogere prijs maar dat mag op zo'n plek.
Op donderdagmiddag 28 juli, terwijl het niet eens druk was en er zowel binnen als buiten nog veel lege tafels waren, werd ik met mijn moeder van 82 die notabene slecht ter been is zonder pardon weggestuurd omdat wij een kopje koffie wilden drinken! Daar hadden we voor moeten reserveren! Op de website, die ik voor ons bezoek geraadpleegd heb, staat nergens vermeld dat je zonder reservering niet welkom bent. Schandalig vind ik dit. Wij komen al jaren maar eerlijk gezegd ben ik er na deze ervaring wel een beetje klaar mee!
Een heerlijke plek om te genieten van de zon en alles wat er op het water gebeurt. Je hebt hier de keuze uit diverse snacks en gerechten en uiteraard drankjes. Het personeel is vriendelijk en de service is snel. Prima plek om de middag door te komen.
Lang wachten en rommelige bediening. Wel mooi uitzicht. Ik bestel bier en bitterballen bij bediening #1. Redelijk snel komen de bitterballen gebracht door bediening #2. Die vraagt of ik ook iets te drinken wil. Ik zeg ja, graag een bier, dat had ik al besteld. Na enige tijd komt bediening #3 en vraagt of ik iets wil drinken. Ik zeg ja, graag een bier, dqt had ik al besteld. Na weer enige tijd er zijn inmiddels ruim 15 minuten verstreken, de bitterballen zijn op komt bediening #1 vragen of ik iets wil drinken. Tegelijkertijd komt bediening #2 het bier brengen. Het is blijkbaar 'druk met bestellingen' er zijn ca. 12 tafels bezet met gemiddeld 3 mensen.
Mooie locatie aan het water. Gerechten zijn mijn inziens toch wel iets aan de hoge kant. Op andere locaties hebben we lekkerder en veelal iets goedkoper gegeten. Wegens tekort aan personeel was de bediening niet perfect. Deze dag was het weer geweldig, zonnig en zeer warm......
Werden geweigerd bij de deur, we hadden moeten reserveren. Toen we op locatie reserveerde was er wel opeens plek voor ons. Verder heerlijk gegeten en goede service. Toen we bij betalen aangaven dat we dit niet netjes vonden werden we uitgekafferd door desbetreffend personeel.
Op zowel internet als bij de ingang staat zondags geopend vanaf 11.00 uur. Eerste keer dat we hier kwamen Na een fietstocht gemaakt te hebben met kleine kinderen worden we door de eigenaar om 11.20 uur geweigerd omdat het de avond ervoor iets later dan verwacht geworden is. Ze wilden nog even een uurtje rustig opstarten. Ipv 4 eenvoudige kopjes koffie voor ons, op deze manier 1 ster voor deze tent. Prioriteiten stellen, of de klant die dan toch al zo “vroeg” komt een alternatief aanbieden had jullie deze slechte review gespaard gebleven.
Gezellig plek voor Dinner of cocktail drinken
Etentje gehad voor mijn verjaardag samen met mijn dochters en schoonzoon, super gegeten en vriendelijke bediening. Ik heb nog nooit zulke lekkere frietjes gehad!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid