facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Beachclub Lemmer

Beachclub Lemmer
"Een unieke locatie, met uitzicht over het IJsselmeer. De perfecte plek voor een heerlijke lunch, diners of borrel.Ook een prachtige trouwlocatie voetjes in het zand See you @ The Beach"
Adres: Industrieweg 2 , Lemmer 8531 PA, NL
Telefoonnummer: 0514 593 590
Stad: Lemmer
Route: Industrieweg 2
Postcode: 8531 PA



op zoek naar gerelateerd: beachclub lemmer menukaart, beachclub lemmer agenda, beachclub lemmer openingstijden, beachclub lemmer high tea, beachclub lemmer lunch, beachclub lemmer trouwen, beachclub lemmer honden, beachclub lemmer vacatures
Recensies
Prachtige plek voor een hapje en drankje. Wij hebben onze familie dag daar gevierd en het was perfect geregeld; vriendelijke bediening,het ontbrak ons aan niets. Het buffet was om je vingers bij af te likken Wij gaan hier vaker komen
Met hulp van o.a. Google gingen we op zoek naar een beachclub binnen een reisafstand van ongeveer 45 minuten vanaf Zwolle. Na wat vergelijkingen kozen we beachclub Lemmer. Het weer op zondag 30 april 2023 was fantastisch. Dat bleek ook wel, want het zeer grote buitenterras was goed bezet. gelukkig niet overgezet ; bij aankomst hadden we direct een tafeltje beschikbaar. We hadden ook kunnen kiezen voor een loungebank, maar aangezien we met slechts twee personen waren, hadden we dan de loungehoek moeten delen met andere onbekende mensen. Opvallend was de snelle bediening. Het horeca team was dan ook groot. Erg prettig. De drankjes werden zeer snel geserveerd. Ook de lunchgerechten waren snel door de keukenbrigade gereed. Wij kozen de gambas in kreeftensaus : die waren super. Ook het mandje met brood, aioli, kruidenboter en pesto bleek een uitstekende keuze. Vanaf het zeer ruime terras heb je een mooi uitzicht op het water. Voor de beachclub ligt een groot strand ! Parkeren is gratis op een parkeerterrein dat op 50-100 meter afstand ligt. Dat vraagt binnenkort om een volgend bezoekje bij goed weer.
Wat een perfecte plek om lekker te lunchen. Zeer vriendelijk personeel waar je snel door wordt geholpen. Mooi uitzicht over het strand en water. Zowel binnen als buiten zeer veel plek. Een echte aanrader.
We hebben afgelopen woensdag een heerlijke en uitgebreide high tea bij jullie gehad..dik voor elkaar! Een echte aanrader..bediening ook top! Altijd goed bij de beachclub zowel lunch/ diner en drankje met borrelplank enz enz.. schone toiletten, gratis parkeren.. we gaan hier graag heen..
Wat een leuk en gezellig strandje in Lemmer! Het was er nog niet druk en hebben we ons kostelijk vermaakt. Een sportief volleybal gedeelte met lekkere muziek en een groot Grand Café waar je kan lunchen. Gratis parkeren, dus dat is er goed geregeld. Echt top !
Medewerkers zijn toppie ondanks dat ze het te druk hebben op bepaalde momenten,eten is smakelijk en vers. Prijs- kwaliteitverhouding is prima! Huisdieren zijn hier toegestaan @, mooi terras aan en in het water. Genoeg levendigheid op het water en het land. Oohh ja lekker ijs hebben ze hier ook
Heerlijke kipsaté gegeten met een superknapperige portie patat. De saté was mals en de satésaus lekker. De salade erbij was lekker fris. Er is een ruime keuze uit 0.0, fijn voor als je nog moet rijden. Je kunt zowel buiten als binnen heerlijk zitten. Echt een plek om uren te relaxen met vrienden en eventueel de kinderen.
Mooie locatie. Beperkt geopend wegens personeelstekort. Ondanks dat wij met een baby en een kind van 4 waren mocht de parasol niet omhoog. Harteloos. Snap waarom ze geen personeel kunnen vinden. Gelukkig later een schaduwplek vrij. Bediening welwillend maar niet vaardig. De keuken is prima, mooie plates. Volgende keer zoeken wij een wat meer klantenvriendelijke gelegenheid op.
Druk bezocht paviljoen. Even heerlijk op terras wat gedronken. Netjes. Vriendelijk personeel. Gaan we nog wel eens heen.
Beachclub Lemmer aan het opgespoten strand van Lemmer. Mooie locatie met vele gratis parkeergelegenheid in de buurt. Mooi terras als die open is omdat ze hier een personeels probleem hebben. Zit je op een mooie zomeravond binnen :- De kaart is oké en de borrelkaart helemaal top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid