facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bea Knoef personeelswerk, coaching en vitaliteit

Bea Knoef personeelswerk, coaching en vitaliteit

Info

Ik richt me op jou, als je staat voor een belangrijke keuze: een andere baan, eindelijk je hart te volgen en je passie te gaan beleven. Leef je leven!

Geschiedenis

ik stond ook voor de keuze die eigenlijk geen keuze meer was. Stoppen met een jarenlang dienstverband en iets nieuws beginnen. Eng? Ja doodeng maar oh zo leuk en leerzaam!!
Ik ben aangesloten bij MARK-professionals, die werken volgens een integrale manier van kijken naar je vraag/probleem. (gecombineerde leefstijlinterventie coach). DE manier om te werken aan verbeteringen op welk gebied dan ook. Daarnaast ben ik als ZZP'er aangesloten bij Mensium en doe veel coachtrajecten bijv. outplacement, boventalligheid en loopbaan.

Adres: Leemkuilseweg 1, 7031XK Wehl
Telefoonnummer: 06-10704119
Stad: Wehl
Route: Leemkuilseweg 1
Postcode: 7031XK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pooek Kindercoach Pooek Kindercoach 944 meter Hallo, Ik ben Manouk Hermsen woonachtig in Wehl en heb mijn eigen praktijk Pooek kind...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid