facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Be-Slank eiwitdieet

Be-Slank eiwitdieet

Info

Deze shakes bevatten alles wat je nodig om je goed en fit te voelen, zijn eiwitrijk, vezelrijk en bevatten weinig suikers en zijn koolhydraatarm. Onze eiwitshakes zijn gemaakt op een basis van natuurlijke ingrediënten.

Geschiedenis

Je wilt graag afvallen, maar wel op een gezonde manier. Dan zijn de maaltijdshakes een uitkomst voor jou. Onze hoogwaardige shakes bieden jou een volwaardige en smaakvolle voeding tijdens je dieet. Deze shakes bevatten alles wat je nodig om je goed en fit te voelen, zijn eiwitrijk, vezelrijk en bevatten weinig suikers en zijn koolhydraatarm. Het gevolg: je bereikt snel en eenvoudig je streefgewicht.

Onze eiwitshakes zijn gemaakt op een basis van natuurlijke ingrediënten, vrij van kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen, ongezonde suikers en e-nummers.

De shakes van Be-Slank:

- Plantaardige mix van eiwitten, o.a. uit Quinoa, Sacha Inchi en Hemp.
- Boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten
- Vrij van Soja, Gluten en Lactose

De proteine shakes van Be-Slank zijn prima toepasbaar in ieder dieet, zoals: eiwitdieet, koolhydraatarm dieet of elk ander te volgen dieet. Uiteraard is voldoende beweging belangrijk voor een optimaal resultaat.

Be-Slank eiwitdieet is de expert in afvallen. Naast onze afslankcentrum in Haren, kan je ook gebruik maken van onze gratis online dieetcoach. Onze dieetcoach helpt je graag met je vragen over het afvallen met shakes tijdens je eiwitdieet.



"Be-Slank biedt verscheidene voedingswaren die mensen op dieet helpen op een gezonde, natuurlijke, en niet geheel onbelangrijk, smakelijke manier af te slanken. Vlaggenschip product zijn de maaltijdshakes. Deze vervangen 1 tot 2 maaltijden per dag. Deze zijn gemaakt op natuurlijk basis, en helemaal vrij van soja, gluten, lactose en kunstmatige toevoegingen. Beschikbaar in vele smaken. Tevens vindt je in de webwinkel maaltijdrepen, handig voor onderweg. En ook koolhydraatarme varianten van voedingswaren zoals pannenkoeken, noedels en brood, zodat je die ook niet meer hoeft te missen tijdens een eiwitdieet. Ten slotte, zijn er nog de eiwitrijke snacks, voor wanneer je jezelf wilt verwennen, zonder schuldgevoel."
Adres:
Telefoonnummer: 050-879 55 77
Stad: Haren



op zoek naar gerelateerd: be-slank kruidvat, Be-Slank shake, Be-Slank review, Be-Slank kortingscode, Be-Slank Proefpakket, Maaltijdshakes, Eiwit dieet shakes, Slank met shakes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Florizon beleggen Florizon beleggen 437 meter Florizon analyseert wereldwijd ruim 250 bedrijven en vindt de meest stabiele. Ideaal ...
Virtualtour Virtualtour 2 km Rob zijn enthousiasme voor fotografie en creativiteit werken bijzonder aanstekelijk. ...
Cowboy Magic Europe Cowboy Magic Europe 2 km Bij Mijn blonde ,wollige Golden retriever,allergisch voor oa synthetische stoffen,wer...
Recensies
Ik heb een paar jaar geleden al shakes besteld van Be Slank en nu gebruik ik ze weer. Ik wilde afvallen, maar dan niet met een dieet waar ik voor iedere maaltijd een poos in de keuken moet staan en waarvoor ik allerlei ongewone ingrediënten moet gebruiken. Daar heb ik als studerende moeder geen tijd voor. Ik wilde dus een makkelijk, maar ook een gezond dieet. En dat kan met de shakes van Be Slank: Er zit, in tegenstelling tot de meeste andere shakes, geen suiker in en er zitten natuurlijke ingrediënten in. 's Avonds eet ik een gezonde maaltijd naast de twee shakes die ik per dag neem. En het werkt. Ik val er prima van af, ik ben tevreden!
Veel soorten en merken shakes geprobeerd maar met deze voel ik me goed, ben ook iets afgevallen en heb geen buikpijn. Het fijne is dat het echt lactose en glutenvrij is in tegenstelling tot andere en daar wordt ik heel blij van.
Altijd heel snel geleverd en je mag ook kiezen welke dag geleverd wordt. Chocolade-caramel is mijn favoriet, op tweede plaats komt Aardbeien en op de derde plaats vanille. Na enkele maanden al effect. Ik blijf op mijn gewicht 1 shake per dag
Super lekkere shakes en ben er 10 kilo mee afgevallen. Ik neem ze nu nog steeds zo nu en dan, om op gewicht te blijven.
Bijna 1 week bezig met producten van Be-Slank. Snelle levering, makkelijke site. Het gebruik van de shakes gaat goed en af en toe neem ik smiddags een hap vd proteïne reep. Op naar beter.....
Lekkere glutenvrije en lactosevrije shakes!! Ik wilde graag een keer shakes proberen om een vliegende start te maken met afvallen. Maar door mijn intolerantie is het niet makkelijk om shakes te kiezen, tot ik deze tegen kwam. Nou: niet geschoten is altijd mis. Dus ik heb een proefpakket besteld. 9 smaken kon ik nu allemaal proberen en ze zijn echt lekker. Natuurlijk heb je per persoon je voorkeuren, na het proefpakket kon ik goed kiezen welke ik de lekkerste vind en die heb ik nu los besteld. Heel eerlijk heb ik nog ergens anders shakes gevonden die ik kan drinken zonder gluten en lactose daar heb ik ook een proefpakket van besteld, maar die zijn echt heel vies. Dus ik ben enorm blij met deze Be-Slank shakes. Een aanrader!!
Super fijn! De smaken zijn goed en wat ik heel belangrijk vind is dat alle shakes lactose vrij zijn. Hoog proteïne gehalte en .. de grote klapper is dat er bij Be-slank ook vezels in zitten en dat mis ik bij heel veel andere merken. Wij zijn slank dik tevreden en gaan nog even door voor die laatste kilo's. Inmiddels ook al de producten geadviseerd aan vriendinnen.
Erg tevreden over de producten ,lekker van smaak ,geen honger gevoel ,ben in augustus begonnen met Shakes van een ander merk waar veel suiker in zit ,overgestapt naar Be slank shake omdat daar voor 75% minder suiker inzit en dat bevalt me prima minder honger gevoel ,intussen bijna 3 maanden verder en ben ik al 20kg kwijt ,volg het advies op die vermeld staat op de site, dan is sporten niet nodig wel wilskracht, natuurlijk heb ik ook wel eens trek in iets te snoepen, dan neem ik de crunch chocolade reep heerlijk daar kan je echt van genieten.
Heel blij mee! Heerlijk aanvulling met mijn vegan leefstijl.
Be-slank krijgt van mij de volle 5 sterren! Al jaren klant en zal denk ik ook nog heel lang zo blijven! De shakes zijn lekker! Altijd een feest om ze te mogen eten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid