facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Be by Kay

Be by Kay
Adres: Kruisweg 1, 6247 DZ Gronsveld, Nederland
Telefoonnummer: 06 52116574
Staat: Limburg
District: Eijsden-Margraten
Stad: Gronsveld
Route: Kruisweg
Huisnummer: 1
Postcode: 6247 DZ


Openingstijden

maandag: 09:00–20:00
dinsdag: 09:00–20:00
woensdag: 09:00–20:00
donderdag: 09:00–20:00
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: 09:00–17:30
zondag: Gesloten

Recensies
Ik werd getipt door een vriendin. Zo blij met deze ontdekking! Geweldige salon met persoonlijke aandacht, op een prachtige locatie. Het voelt eigenlijk als een klein vakantiemomentje, elke keer als ik er ben. :- Ik ben erg te spreken over de bindweefsel-massage-kuur en ik wil zeker na deze behandeling nog andere behandelingen proberen, die zijn afgestemd op mijn huid-behoeftes. Nu alweer zin in de volgende keer!
In de nieuwe salon van Be by Kay kom je écht tot rust. Het begint al bij de entree waar je in de natuur ontvangen wordt. Een mooie sfeervolle uitstraling van de salon die direct invloed heeft op je fysieke uiting van de waan van de dag. Dat moet de behandeling nog beginnen! In de jaren dat ik al klant ben bij Be by Kay bijna alle soorten behandelingen mogen ervaren. Altijd loop ik met een glimlach, helemaal tot rust gekomen zowel fysiek als mentaal naar buiten. Als je op zoek bent naar een huidinstituut waar je goed en langdurig resultaat behaald, is Be by Kay niet enkel de beste aanrader maar ook een must om je afspraak bij te plannen.
Bebykay staat voor kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid! Het is iedere keer weer een cadeautje om op de stoel plaats te mogen nemen en me te laten verwennen door een van de zeer gedreven en lieve dames. Er wordt echt gekeken wat je huid op dat moment nodig heeft en je vertrekt altijd met een heerlijk verzorgde huid. Voor mij geen ander meer.
Be by Kay is allereerst een fantastische beautysalon waar je ècht even tot rust komt. De nieuwe, prachtige locatie straalt deze rust helemaal uit! Je kijkt uit op het savelsbos en kunt echt even afschakelen van je dagelijkse bezigheden. Er is kosten noch moeite bespaard gebleven om de salon tot de mooiste om te toveren.nIk bezoek Kayleigh en haar team vanaf het begin van hun bestaan en ik kan deze innovatieve salon zeer aanbevelen!nKayleigh en haar team staan nooit stil wat ontwikkelingen betreft. Ze zijn kundig, maar ook heel gezellig! De persoonlijke sfeer binnen de salon draagt eraan bij dat ik zal blijven komen.nKortom, ik ben super tevreden en hoop nog heel vaak gebruik te kunnen maken van alle services
Het begint al bij de entree waar je op een mooie plek aan de rand van het savelsbos ontvangen wordt. De salon heeft een mooie sfeervolle uitstraling. Dan moet de behandeling nog beginnen!. Altijd loop ik met een glimlach, helemaal tot rust gekomen zowel fysiek als mentaal naar buiten. Be by Kay is zeker de beste aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid