facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Be Beautiful by Bibi

Be Beautiful by Bibi

Info

Be Beautiful by Bibi
Lashes and more

Geschiedenis

Be Beautiful by Bibi
Lashes and more



"Uw schoonheidsspecialiste in het hart van Wijk bij Duurstede. U kunt terecht bij mijn schoonheidssalon voor manicure, pedicure, gezichtsbehandelingen, lichaammassages, kunstnagels, sopolish, waxen en niet te vergeten de wimpers en wenkbrauwen!"
Adres:
Stad: Wijk bij Duurstede


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Madeleine's Haar en nagelstyling Madeleine's Haar en nagelstyling 491 meter Bij Madeleine's kunt u terecht voor haarstyling, nagelstyling en visagie. Maar ook vo...
Make-up Ink Make-up Ink 750 meter Super! Miranda leverd heel mooi werk. Ze is super kalm werkt heel netjes en natuurlij...
Mooi van Maria Mooi van Maria 763 meter Gediplomeerd nagel /wimperstyliste
Suus De Mobiele Kapper Suus De Mobiele Kapper 3 km De Mobiele Kapper
Salon M Salon M 6 km Mijn naam is Monique Bouma. Vanaf 2005 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ...
Recensies
Babette heeft verstand van zaken en voert alle behandelingen boven verwachting uit. Daarnaast zal zij altijd een eerlijk en passend advies geven. Babette is een spontane dame. Ze staat open voor een gezellig kletspraatje, maar ze zal je ook in stilte laten genieten van een behandeling. Kortom een echte aanrader!
Na een heel drukke tijd had ik vandaag tot "me-dag" verklaard.En dan ben je bij "Mooi bij Babette" aan het goede adres!Nagels laten doen en een heerlijke gezichtsbehandeling.Een uitgebreide uitleg over de Decléor producten, waar ik een lekker tasje mee heb gevuld!Altijd gezellige gesprekjes ook. Kortom: Een toppertje!Tot gauw weer!
Fijne plek om te ontspannen! Babette heeft goede vakkennis en denkt met je mee. Ook gaat het online inboeken van de afspraak lekker vlot en heb je goed overzicht met inboeken. Prijs-kwaliteit verhouding is ook goed!
Onwijs mooie salon! Lieve vrouw en word goed geholpen. Zij geeft mij weer zelfvertrouwen!
Hele fijne, mooie en nette salon. Of je nu komt voor je nagels of een gezichtsbehandeling, je loopt altijd ontspannen de deur uit.
Babette is professioneel en vakkundig, plus heel vriendelijk. Aanrader!
Top behandeling van een vakvrouw en een vriendelijke, warme, persoonlijke benadering
Top schoonheidsalon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid