facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BDClean - Nederland

BDClean - Nederland

Info

Een innovatief merk met trendy schoonmaakproducten voor uw Auto, Motor of Boot.

Geschiedenis

BD Clean - Nederland is de Nederlandse importeur van de Poetsproducten van BD Clean.

BD Clean komt van origine uit Engeland en is in een korte tijd gegroeid tot een van de bekende merken in de wereld van autoliefhebbers.

Uniek & hoge kwaliteit

Door de unieke eigenschappen van onze producten kan BD Clean in het segment Luxe Poetsproducten geschaald worden. Alle BD Clean producten zijn PH neutraal en siliconen vrij zodat deze veilig en zonder enige zorg gebruikt kunnen worden. Alleen dat bewijst de kwaliteit en duurzaamheid van onze innoverende producten.
BD Clean is niet een 13 in een dozijn poetsmerk wat een product in een fles verdeelt maar wij hebben nauwe banden met het laboratorium waar onze producten speciaal voor ons ontwikkelt worden en de Scheikundigen zeer ver gaan om aan onze eisen te kunnen voldoen.

Effectief & Gemakkelijk

Effectief & Gemakkelijk dat was het streven!
En daar kunnen we met een gerust hart zeggen dat we daarin geslaagd zijn!
De effectiviteit en hoe gemakkelijk BD Clean in het gebruik is merkt u direct als u het eerste product gebruikt de snel groeiende bekendheid en veel terugkerende klanten zijn voor ons een motivatie om onze producten continu uit te bereiden en waar nodig te verbeteren.

Prijs kwaliteitsverhouding

Een goed poetsproduct voor een eerlijke prijs is dat mogelijk?
Ook dat hebben we bewezen bij BD Clean. er zijn veel producten op de markt te verkrijgen in verschillende prijs/kwaliteit verhoudingen. wij kunnen u ook hier met het volste vertrouwen zeggen dat de producten die wij aanbieden kwalitatief in het luxe segment te vinden zijn ondanks zijn eerlijke en veelal zelfs goedkope prijzen.



"BD Clean is gespecialiseerd in de verkoop van automotive reinigingsproducten."
Adres: Ondernemingsweg 2b, 2404 HN Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0616268551
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Ondernemingsweg 2b
Postcode: 2404 HN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Busch Automotive Busch Automotive 1 km In Februari hier een Ford Ka gekocht, na een proefrit kon de auto de zelfde dag nog m...
Kontrast Verkeersopleidingen Kontrast Verkeersopleidingen 2 km Zeer goede ervaringen met deze Rijschool, heb hier mijn autorijbewijs gehaald in 1 ke...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid