facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BCVA

BCVA

Info

BCVA is opgericht in juni 2002 en is opvolger van de boks- en conditievereniging Poortugaal, die in 1981 werd opgericht.

Geschiedenis

De BCVA is lid van de Nederlandse Boksbond.
De meeste leden nemen geen deel aan de wedstrijden en competitie van de Nederlandse Boksbond. Momenteel zijn er 8 leden die deelnemen aan de wedstrijden
De andere leden nemen deel aan de trainingen en aan het onderling sparren. Doorgaans gaat het deze leden om goede conditie, krachttraining en het behouden of ontwikkelen van een zekere boksvaardigheid
Er zijn 3 groepen: jeugd tot 10 jaar, 10 t/m 13 jaar en boksen vanaf 12 jaar. De samenstelling van alle groepen is gemengd. Zo sporten jongens en meisjes, mannen en vrouwen samen. Alle leeftijden zijn welkom. De sfeer is er altijd gezellig en er wordt ook goed getraind.
De lessen worden verzorgd door Chris de Korte. Een trainer die er altijd voor zorgt dat de boksvaardigheden worden bijgebracht op elk niveau en voor iedereen toegankelijk is.

Adres: Albrandswaardseweg 18, 3171AC Poortugaal
Telefoonnummer: 0624516400
Stad: Poortugaal
Route: Albrandswaardseweg 18
Postcode: 3171AC


Recensies
Super boksvereniging. Van jong tot oud komt hier om te boksen en aan de conditie te werken. Er zijn zowel gemixte als aparte dames en jeugd lessen waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit. Ook wordt er goed rekening gehouden met de verschillende niveaus. Chris de korte is ook echt een top trainer en hij zorgt voor een erg goede sfeer. Het is altijd gezellig bij BCVA. Als je nog twijfelt om te gaan boksen, zou ik zeker een proefles nemen dan sluit je je helemaal aan bij deze review.
Geweldige boksvereniging, ideaal voor beginnende en gevorderde boksers. Aparte trainingen voor damesboksen en kinderen tot 10jaar. De zeer ervaren trainer Chris de Korte is altijd vrolijk en zorgt voor een optimale sfeer.
Bcva voor alle boks niveaus toegankelijk.
Zit hier al 4 jaar heb het naar me zin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid