facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BCM Specialist

BCM Specialist

Info

BCM Specialist is een handelsnaam van HMC - Hoogteijling Management Consultancy, dé specialist op het gebied van Business Continuity Management (BCM).

Geschiedenis

BCM Specialist is een handelsnaam van HMC - Hoogteijling Management Consultancy, een adviesbureau gespecialiseerd in Business Continuity Management (BCM).

Onze consultancydienstverlening richt zich op het vakgebied bedrijfscontinuïteitsmanagement.

Wij leveren onder andere bedrijfscontinuïteitsplannen (BCP), crisismanagementplannen, crisisoefeningen, risicoanalyses, business impact analyses, ISO22301 implementaties, BCM quickscans, BCM trainingen en zelfs interim BCM managers.



"Consultant op het gebied van Business Continuity Management BCM. Tot onze services behoren audit-, advies-, implementatie- en interimdiensten gericht op bedrijfscontinuïteit. Daarnaast verzorgen wij crisisoefeningen, trainingen en coachingstrajecten op dit vakgebied.Onze consultants hebben meer dan 20 jaar consultancy en auditervaring in BCM en beschikken over diverse accreditaties en certificeringen. Daarnaast werken wij samen met gerenommeerde bedrijven die specialistische BCM producten leveren zoals 24/7 crisis support en BCM software.Wij zijn pragmatisch ingesteld en leveren BCM-oplossingen die praktijkgericht zijn en daadwerkelijk bruikbaar tijdens een crisissituatie."
Adres: Stekelbaars 68, 4007NB Tiel
Telefoonnummer: +31 (0) 344 - 613324
Stad: Tiel
Route: Stekelbaars 68
Postcode: 4007NB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Palaver Coaching Palaver Coaching 111 meter Palaver training en coaching Uw wegwijzer naar succes.
StudioC3: Voor een Concreet & Creatief interieur Concept StudioC3: Voor een Concreet & Creatief inter... 279 meter Voor een creatief & concreet concept!
Paul Baeten Tuinontwerpen Paul Baeten Tuinontwerpen 342 meter Een mooie tuin begint bij een goed ontwerp. Van idee en advies tot een compleet tuin...
Quality Service Europe Quality Service Europe 767 meter Haal een hoger rendement met een optimaal presterende sales en after sales afdeling!
ZZP Solutions ZZP Solutions 3 km Werven en selecteren van en voor zzp'ers en bedrijven ! Door transparant en eerlijk o...
Together Smart BV Together Smart BV 4 km Super bedrijf , zeer attent personeel
Van Herwijnen Kreston Van Herwijnen Kreston 6 km Van Herwijnen Kreston is een snelgroeiende onderneming, actief in accountancy, bedrij...
SK Consulting SK Consulting 6 km SK Consulting helpt u bij uw verzekeringen en andere advies vraagstukken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid