facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BCC

BCC
"Ons deskundige verkoopteam heet je van harte welkom bij BCC Muiden Maxis. De winkel is gevestigd in winkelcentrum Maxis Megastores, direct aan de A1. De winkel is 7 dagen in de week geopend, dit betekent dat onze productspecialisten 7 dagen in de week klaar staan om u te helpen bij het maken van de beste keuze! BCC en Essent helpen je graag om energiezuinige keuzes te maken. Met advies over energiezuinige apparaten bijvoorbeeld. Daarmee spaar je niet alleen het milieu maar verlaag je ook jouw energierekening. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!"
Adres: Pampusweg 2 , Muiden 1398 PT, NL
Telefoonnummer: 0900 0555
Stad: Muiden
Route: Pampusweg 2
Postcode: 1398 PT


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-21:00
Vrijdag: 09:30-21:00
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: bcc webshop, bcc veghel, bcc folder, bcc mail, bcc winkels, bcc openingstijden, bcc klantenservice, bcc bestellen
Recensies
Vandaag een uitstekende service gehad bij BCC, tijdens een dag dat bekend staat voor zijn enorme drukte, de dag voor kerst. Ik kwam een soundbar ophalen en werd snel geholpen door een medewerkster Cindy?. Bij de vraag of deze ook nog ingepakt kon worden werd dat met een glimlach en liefde gedaan. Ik ben dankbaar dat er nog winkels bestaan die klantvriendelijkheid en service met een lach, hoog in het vaandel hebben staan. ook als het wat drukker is Cindy en BCC heel erg bedankt nogmaals, want het inpakken van deze doos was vrij complex.
Mooie grote BCC, winkel is ruim opgezet en heeft daardoor een ruim assortiment. Er is veel keuze uit elektronica en accessoires. Vriendelijk en behulpzaam personeel! Gratis parkeren voor de deur.
Tijdens de aankoop van een artikel moest een hoog zwangere vrouw naar de WC. Van de verkoper mocht ze gebruikmaken van de WC in de winkel, de manager liet dat echter niet toe, erg klantonvriendelijk!
Vriendelijke en behulpzaam personeel. Had goed uitleg gegeven voor de apperatuur dat we nodig hadden.
Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Ben erg goed geholpen ondanks dat ik net voor sluitingstijd binnen liep.
Het personeel vind het belangrijker om met elkaar te praten dan met de klant
Hier een Sony Bravia aangekocht om te laten monteren. Verkoper dacht goed mee, alleen jammer dat de soundbar die hij ons erbij verkocht niet werkt met deze tv. De twee Amsterdamse Daryl en Maarten zijn wel echt twee gouden monteurs, gouden handjes, zeer klant vriendelijk zelfs bij een kritische klant! Het probleem van de soundbar verholpen met een optische kabel. Geduldig en secuur en dat ver buiten werktijd. Wellicht kom ik jullie ooit nog tegen in de Arena en krijgen jullie een paar biertjes van me!
December en de 24ste van de maand vragen om parkeerproblemen ....zo druk
Keurig nette winkel. Goede klantenservice. Genoeg parkeergelegenheid.
Hele fijne verkoper die echt de tijd nam en mij beloofte dat als mijn laptop binnen een maand afgeprijsd zou worden dat ik gecompenseerd zou worden en hij hield woord.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid