facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BCC Elektro-Speciaalzaken BV

"Ons deskundige verkoopteam heet je van harte welkom bij BCC Haarlem. De winkel is gevestigd in het uitstekend bereikbare winkelcentrum Winkelhart Schalkwijk. Kom je met de auto? Dan kan je het beste parkeren in de parkeergarage 'Schalkwijk'. Je bereikt Winkelhart Schalkwijk het eenvoudigst via de Europaweg. BCC en Essent helpen je graag om energiezuinige keuzes te maken. Met advies over energiezuinige apparaten bijvoorbeeld. Daarmee spaar je niet alleen het milieu maar verlaag je ook jouw energierekening. Kom snel bij ons langs voor een gratis energieadvies. Wij helpen je graag!"
Adres: Bellsingel 61, Haarlemmermeer
Telefoonnummer: +319000555
Stad: Haarlemmermeer
Route: Bellsingel 61


Recensies
Keurige BCC winkel welke ruim is opgezet. Voldoende keuze uit elektronica en accessoires. Verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam. Deze BCC winkel bevindt zich in het overdekte winkelcentrum, waar je voor en achter het centrum kunt parkeren met de auto.
Had een bestelling geplaatst, kon dat ophalen. Kom ik daar was het er niet! Zo slecht vanuit Purmerend voor niks daarheen gereden.
Hier werkt een aardige dame die de tijd voor je neemt. Ik zocht een kado en zij heeft mij geholpen met de bestelling. De volgende dag werd het keurig bezorgd.
Chromecast gekocht bij deze winkel. Meneer achter de balie was super vriendelijk en blij.
Rustig kunnen kijken naar een aardig assortiment tv's. Middelgrote zaak.
TOP bedrijf en goede service
Normale kleine winkel. Verdient wel een grotere plek straks.
Had wat ik hebben moest.
Direct bij binnenkomst prima geholpen en met het gewenste artikel in vijf minuten de winkel uit gelopen. Blij dat er nog fysieke winkels zijn die ook scherp concurrerende prijzen hebben. Soms wil je iets niet online bestellen maar gewoon zien en in je handen hebben.
Hier komen we niet meer, waterpas stellen van de nieuwe wasmachine is niet nodig terwijl de concurrent reclame op de tv maakt met bezorgers die hun uiterste best doen om het geleverde zo netjes mogelijk af te stellen. Uiteindelijk heeft Samsung een medewerker gestuurd die, volgens hem, de vereiste werkzaamheden heeft verricht.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor BCC Elektro-Speciaalzaken BV.

Haarlemmermeer lokaal bedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Bellsingel 61 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. BCC Elektro-Speciaalzaken BV adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met BCC Elektro-Speciaalzaken BV. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over BCC Elektro-Speciaalzaken BV delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stal van Berendonk Stal van Berendonk 7 km Super stal. Een plek waar je bijzondere mensen kan ontmoeten.
Eerste hulp bij remigreren Eerste hulp bij remigreren 12 km Uit eigen ervaring weet ik dat je als remigrant tegen zowel praktische als emotionele...
Jur2wheels Jur2wheels 12 km Jur2wheels is snel, vriendelijk en zeer professioneel. Deze topper weet wat hij doet ...
Opruimtrutjes & Co Opruimtrutjes & Co 15 km Prikje hier, prikje daar, met z'n allen zijn we snel klaar.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid