facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor bcapturedmedia

Info

Mediabedrijf voor al uw trouwvideo's en bedrijfsvideo's



"Dit bedrijf maakt video's.Bedrijfsvideo of een trouwvideo? Dat kan!Koffie is on me."
Adres: Veldpoortstraat 28C, 3961BL Wijk bij Duurstede
Telefoonnummer: +31611862923
Stad: Wijk bij Duurstede
Route: Veldpoortstraat 28C
Postcode: 3961BL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mosselbestek Mosselbestek 116 meter Wij hebben daar een auto gekocht een de sfeer was heel goed en we werden heel vriende...
Marilott interieur advies Marilott interieur advies 131 meter Marilott interieur advies ontwerpt en realiseert interieur advies op maat!
Dierenhotel Dijkzicht Dierenhotel Dijkzicht 1 km Toppers in de verzorging van onze huisdieren
Levensregister Levensregister 1 km Het Levensregister is de digitale map voor al uw belangrijke gegevens en wensen, in a...
Beton Ciré op maat Beton Ciré op maat 3 km Welkom op de website van Loft C. Al een tijd op zoek naar passende meubels voor in uw...
Recensies
Huub en Ruby van B-Captured hebben in november onze bruiloft vastgelegd op video. Tijdens de dag hele stijlvolle en warme begeleiding gehad en de beelden zijn zeer mooi en smaakvol gemaakt. Pluspunt was het krijgen van een teaser trailer vlak na de feestelijke dag, in afwachting op de volledige opname, zodat we al vrij snel een blik konden werpen op het beeldmateriaal! Al met al zeer geslaagd - we kunnen B-Captured van harte aanbevelen als bruiloftsvideografen!
Ik heb inmiddels meerdere keren samengewerkt met B-Captured Media en iedere keer is het weer een feestje! Niet alleen zijn Huub en Ruby creatief, meedenkend en helder in communicatie en planning in de voorbereiding, ook is het hartstikke gezellig tijdens de uitvoering en is er altijd ruimte voor gesprek tijdens het opname proces om het uiteindelijke resultaat exact zo te krijgen zoals we allemaal voor ogen hebben. Ze staan altijd open voor feedback en schromen niet om ook feedback terug te geven, wat erg prettig is. Ik kijk altijd uit naar een volgende samenwerking!
Huub heeft voor ons een prachtige video gemaakt van onze trouwdag. Vooraf hadden we goed doorgesproken wat onze wensen waren en wat hij kon doen. Zo hebben we bijvoorbeeld de inzet van de drone besproken. Het eind resultaat was een romantische video waarin met 7 minuten alle hoogtepunten van onze dag zichtbaar waren. Wij zijn er 2 jaar later nog steeds super blij mee..
In 2022 hebben wij een promotiefilm van 'De Horn' uit Wijk bij Duurstede laten maken door B-Captured. Wat een verademing om met deze mensen te werken. Flexibel, veel kan, gezelligheid...niet goed? doen we nog een keer! We hebben besproken wat wij graag wilden. Een promotiefilm die aan toekomstige ouders laat zien wat we doen, wie we zijn. Daarnaast moest het vrolijkheid en warmte uitstralen. We hebben het B-Captured team niet aan banden gelegd. Wij zijn de professionals op school, zij op hun gebied. Het resultaat is werkelijk fantastisch. Dit is onze school! Wie niet voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten, zit goed bij dit duo.
Creatief, out-of-the-box, laagdrempelig en boven alles: kwalitatief hoogstaand. Enorm tevreden over de samenwerking met B-Captured. Als opdrachtgever meerdere projecten gedraaid en iedere keer zeer tevreden.
Huub en Ruby hebben onze bruiloft gefilmd op 04/09/2020. Vooraf hele fijne gesprekken gevoerd over onze wensen en onze vragen goed kunnen stellen. Beide zijn het super lieve, sociale en medenkende mensen die het beste uit jullie dag naar boven willen halen. Het resultaat en prachtige 'aftermovie' van onze bruiloft. Nog elke dag zijn wij blij met het filmpje, helemaal naar onze wens en leuk om te laten zien aan familie en vrienden. Wij zouden B-Captured dan ook zeker aanraden voor iedereen die op zoek is naar een videograaf. Huub en Ruby nogmaals bedankt voor de perfecte service!
Ruby en Huub zijn een sociaal en vakkundig duo. Ze communiceren heel duidelijk en leveren echt perfecte kwaliteit. Ik heb van hen een heel persoonlijk en prachtig eindresultaat gekregen, waar ik heel dankbaar voor ben!!
Vertaald door Google Onze trouwvideo en trailer zijn absoluut geweldig. Zo'n speciale dag voor ons is perfect vastgelegd. Huub en Ruby zijn professioneel en leuk om mee samen te werken. Origineel Our wedding video and trailer are absolutely amazing. Such a special day for us was captured perfectly. Huub and Ruby are professional and fun to work with.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid