facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bbyzorg

"Bby Zorg B.V. levert kraamzorg, poliklinische bevallingsassistentie en lactatiekundige zorg in de regio Den Haag en omstreken, regio Gooi & Vechtstreek, regio Dronten."
Adres: Gildeweg 12 , Nootdorp 2632 BA, NL
Telefoonnummer: 06 20323141
Stad: Nootdorp
Route: Gildeweg 12
Postcode: 2632 BA



op zoek naar gerelateerd: Kraamzorg Nootdorp, Kleinschalige kraamzorg Den Haag, Kraamzorg Monster, Kraamzorgorganisatie, Kraamzorg Pijnacker, Christelijke kraamzorg apeldoorn, Kraamzorg Loosduinen, Kraamzorg Nesselande
Recensies
Wat heb ik een spijt dat ik Bby Zorg niet als kraamzorg heb gekozen. Ik heb namelijk ontzettend goede ervaringen met hun lactatiekundige Sharron v/d Linden. Deze dame is een ware borstvoedingsgoeroe, zij heeft me zo goed op weg geholpen na veel tegenstrijdige adviezen te hebben gekregen. Ze is daarnaast ook heel vriendelijk, toegankelijk en reageert snel. Ik beveel haar aan bij al mijn vriendinnen en kennissen. Bij een eventuele tweede kies ik zeker voor Bby Zorg!
Vandaag de laatste dag afgesloten. Last minute konden wij nog terrecht bij bbyzorg omdat wij verhuisd zijn naar Ypenburg. Super vriendelijk personeel gehad en de beste kraamweek gehad van Danielle, bedankt voor alles!!
April 2014 Zoek jij een kraamzorg die begrijpt wat jou behoefte is als kraamvrouw, ga dan voor Bbyzorg die actief is in de regio zuid Holland. We hebben Danielle in huis gehad. Een spontane vlotte meid die weet waar ze mee bezig is, goede ideeën heeft, prettige informatie geeft en op elke vraag wel een antwoord kan geven. Zodra Danielle binnen kwam kreeg ze de kleine direct drinkend aan de borst terwijl dat eerder in het ziekenhuis moeizaam ging. Ze heeft me bediend als een prinses. Niets was haar te veel en het huis zag er spik en span uit. Ze kwam zelfs met een mooi gedecoreerde fruitcoctail. Elke dag kwam ze met een plan voor de dag zodat ik ook wist wat ik kon verwachten op die dag. Danielle liet mij mijn gang gaan en ging haar eigen gang. Maar ze hield me wel in de gaten dat ik mijn lichaam voldoende rust gaf voor herstel. Al met al een zeer prettige week gehad. Een volgend keer weet ik waar ik moet zijn voor kraamzorg, bij Bbyzorg.
3 keer kraamzorg gehad via Bbyzorg! En zeer tevreden.. zeker de laatste 2x met Maartje echt helemaal geweldig! Wij hebben een super kraamtijd gehad!
Danielle gehad echt een topper!
Vertaald door Google Louise is de beste kraamzorg die je maar kunt bedenken. Zij en haar collega's grote dank aan Sharon hielpen me met de borstvoeding, en Louise hielp me constant door voor mij en mijn zoon te zorgen. Ze was zeer professioneel en altijd positief waardoor ik ondanks de zeer moeilijke bevalling toch heb kunnen genieten van de eerste week. Volgende keer kies ik zeker voor BbyZorg en Louise : Origineel Louise is the best kraamzorg person you could ever think of. She and her colleagues big thanks to Sharon helped me with the breastfeeding, and Louise was constantly helping me by taking care of me and my son. She was very professional and always positive so I was able to enjoy the first week despite very difficult delivery. Next time I’ll definitely choose BbyZorg and Louise :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid