facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BBQBOX.eu

BBQBOX.eu

Info

BBQBOX.eu heerlijk en eerlijk vlees van de ambachtelijke slager binnen een paar klikken bij jou bezorgd. Regio AA & Hunze (Drenthe).

Geschiedenis

BBQBOX.eu heerlijk en eerlijk vlees van de ambachtelijke slager binnen een paar klikken bij jou bezorgd. Regio AA & Hunze (Drenthe).



"Heb jij een gezellige barbecue gepland met een grote groep of met een kleiner gezelschap, alleen heb je geen zin om uren in de keuken te staan? BBQBOX levert compleet verzorgde barbecues 20km rondom Gieten. Met het all-in concept heb je geen zorgen, er is ruime keuze uit de diverse menu’s en de AFWAS doen wij!Ook geen zin om zelf te grillen? Het is mogelijk om een echte BBQBOX grillmeester in te huren en zo geheel ontzorgt te worden."
Adres:
Telefoonnummer: +31851303439
Stad: Gieten


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keurslager Hilbert Boxem Keurslager Hilbert Boxem 826 meter Heerlijke rollade gehaald hier en met kerst enorm van genoten!
Recensies
Geweldig verzorgde barbecue gehad met heerlijk vlees, salades, sausjes en stokbrood. Veel complimenten van onze gasten en mede hierdoor een super geslaagd feest.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar BBQBOX.eu met het openbaar vervoer


Gieten, Spiekersteeg 440 meter
59
77
Gieten, Spiekersteeg 450 meter
59
77
Gieten, Brink 450 meter
59
77

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid