facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BBQ Restaurant ZieZo

BBQ Restaurant ZieZo

Info

Gezellig indoor BBQen vlees en vis. Onbeperkt .

Geschiedenis

Sinds het najaar van 2002 bestaat ons barbequerestaurant aan de Koningin Wilhelminahaven NZ 2 te Vlaardingen. Van 2002 tot maart 2010 voerden wij het onder de naam Gonzales. Vanaf 01-04-2010 zijn we verder gegaan onder de naam Barbequerestaurant ZieZo, oftewel BBQ ZieZo. De naam is veranderd maar het team, de sinds 2002 geboden kwaliteit en gastvrijheid zijn hetzelfde gebleven.
Een avondje gezellig barbequeen bij ZieZo begint natuurlijk met het reserveren van een tafel via deze site of per telefoon 010-2480848 of via de GRATIS te downloaden ZieZoApp. Aangezien we maar 1 zitting per avond doen, U bent tenslotte te gast bij ons, adviseren wij U tijdig te reserveren om teleurstellingen te voorkomen.



"Kippie Vlaardingen vind je in Winkelcentrum Liesveld. Bij ons vind je de lekkerste kipproducten, van broodjes en grillworst tot heerlijk gegrilde kip. Probeer ook eens onze Kippiepannen, elektrische pannen gevuld met hapjes. Gemak en eetplezier voor groepen van 4 tot 100+ personen!"
Adres: Koningin Wilhelminahaven NZ 2, 3134 KE Vlaardingen
Telefoonnummer: 0102480848
Stad: Vlaardingen
Route: Koningin Wilhelminahaven NZ 2
Postcode: 3134 KE



op zoek naar gerelateerd: Grill restaurant Vlaardingen
Recensies
Prima! Alleen de naam 'Kippie' komt nog steeds moeilijk mijn strot uit. Wie verzint zoiets?! Even naar Appie, toen langs Kippie. Helemaal Toppie!
Bestellen is super makkelijk, en de mensen in de winkel zijn hartstikke aardig. Het enige wat ik lastig vind aan dit concept is dat je steeds die kipstukjes moet draaien omdat het anders verbrandt. Juist zo'n pan wil je laten staan zodat iedereen steeds wat kan pakken.
De xxl kippie pan besteld voor een feestje! Het was heerlijk, makkelijk in gebruik en snel opgewarmd! Iedereen heeft ervan genoten, zeker een aanrader
Altijd lekker en perfect voor feestjes! Wij hebben weer genoten van de Kippiepan
Er werd vriendelijk verzocht niet online te bestellen want dat was veel te veel gedoe. Op de website van Kippie staat echter anders. Ff beter onderling met elkaar communiceren Kippie!
Altijd kwaliteit eten, maar vanwege de marinade toch veel stukjes aangebrand/ zwart geworden
Super lekker en eenvoudige te bereiden.
Lekker kippie! Lekker geroosterd en snel klaar
Fijne tent, vaak wel een redelijke rij. De weekaanbiedingen zijn altijd wel nice, alleen krijg je bij de snacks meer saus dan brood. De oven loempias zijn mega lekker!
De kip en balletjes waren heerlijk, het verwarmen met de pan ging perfect misschien iets langer laten verwarmen als de aangegeven tijd,of een hogere stand zodat het ook iets langer warm blijf als je het serveert. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid