facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BBQ Hero's

BBQ Hero's
Adres: Almeloplein 26-27, 2533 AB Den Haag
Telefoonnummer: 0618305950
Stad: The Hague
Route: Almeloplein 26-27
Postcode: 2533 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lalezar Cafe & Restaurant Lalezar Cafe & Restaurant 2 km We hebben er zo lekker gegeten!! De service was goed , de prijzen zijn prima en eten ...
Toros Santiago Denhaag Toros Santiago Denhaag 3 km Goed eten in het centrum van Den Haag. De spareribs zijn heerlijk mals. Personeel vri...
Flavor's Den Haag Flavor's Den Haag 4 km De beste spirbs die ik in zuid Holland heb gegeten !!
De Tijd Bar & Grill De Tijd Bar & Grill 4 km Sfeervol ingericht Grand Café, centraal gelegen in het centrum van Den Haag nabij het...
The Harbour Club Den Haag The Harbour Club Den Haag 4 km We kwamen voor hapje eten en drinks. Cocktails waren heerlijk, ambiance is goed. Maar...
Bistro Bon Vivant Bistro Bon Vivant 5 km Na lange tijd hier weer heeeeeeerlijk gegeten. Blijft top!! Komen zeker snel terug
Recensies
Toevallig gezien op social deal. We moesten in de buurt zijn voor een theathervoorstelling. Hero brinkman runt dus tegenwoordig een pools grillrestuarant. Gezellige tent met een joekel van een gril. Meteen bij binnenkomst ruik je de gril al lekker. Worstjes besteld, mijn vriendin een kippenpoot. Allebei erg lekker gegeten. Poolse pils erbij en appeltaart toe. Aanrader. Erg gezellig, ik kom zeker terug.
Dit is zo'n restaurant waar ik weinig anders over kan zeggen dan; geweldig! Vriendelijke mensen, goede sfeer, ruime porties en een mooie, grote barbecue. De kaart is goed geprijsd en er is voor ieder wat wils. Ik kom hier zeker terug!
Serveert naar eigen zeggen geen broodjes na 16:00 dus moest een menu nemen. Toen ik de Shaslik koos zei hij dat ik voor het goedkoopste ging; vreemde opmerking. Het duurde 45min voordat onze bestelling klaar was. De shaslik was hard, taai, droog en zwart. Verbrand dus. Zie de foto. Zijn vrouw bood twee gratis colaatjes aan voor het lange wachten dus daarom krijgen ze een extra ster. Ik kom hier niet meer terug.
Goed eten, porties zouden wel iets groter mogen. We hadden spareribs en pulled pork. Beiden waren van goede kwaliteit, zeker de pulled pork is een aanrader. De spareribs hadden iets meer marinade mogen hebben, verder waren die ook top. De bijgerechten zijn ook goed. De gebakken aardappelen en patat hadden wat tijm die het net wat meer smaak gaven, een detail dat het net even afmaakt. De gepofte aardappel was ook prima. De salades zijn vers en vol van smaak. Het enige nadeel is dat het geen grote porties zijn. We hadden de grotere XL-varianten genomen, maar dit zou eigenlijk de reguliere maat moeten zijn. Ik ga er zeker vaker komen.
Eens maar nooit meer. Het ziet er niet uit, bakje saus kapot in de tas erg weinig voor veel geld. Totaal was 30 euro. Zie de foto. En dan bel je om het aan te geven dat het je tegen valt, krijg je een grote bek.
Super lekker gegeten, ben voor de mixed grill gegaan, heerlijk vlees met zoveel smaak. Geserveerd met lekkere salade en gebakken aardappelen en dat allemaal met een lekker Pools biertje erbij. Fantastisch Hier zie je mij zeker snel terug.
Hero Brinkman was indertijd niet mijn politieke vriend, maar nu zeker wel mijn culinaire! Zijn BBQ Hero's is precies wat je je bij een barbecuerestaurant voorstelt: Goede sfeer, niet onnodig pretentieus, gewoon goed en lekker eten. Klaargemaakt op een enorme barbecue die ook goed te zien is en die ik graag thuis in een buitenkeuken zou hebben als ik een grotere tuin had En echt schappelijk qua prijs, voor 4 personen rond de 45 euro eten en drinken hebben we tot nog toe alleen op vakantie in Kroatië meegemaakt. Enige puntje van kritiek is dat het wat lang duurde voor het eten op tafel stond. Zeker met kinderen is dat niet echt handig. Ik had de indruk dat het voor Hero nog wat inkomen is qua 'logistiek' in de keuken het was niet heel druk dus dat kan mettertijd alleen maar beter worden. Vandaar vier sterren, anders waren het er zeker vijf geweest! Kortom: een aanwinst voor het Almeloplein, wij komen zeker terug!
Gister bezocht met een vriend. We bestelden 2 spareribs menu's waarop de uitbater zei dat als we EUR 3,- p/p bij zouden betalen bovenop de EUR 9,99, we een dubbel zo grote portie zouden krijgen.. Dat gedaan en toen we thuis kwamen en de porties bekeken voelden we ons gewoon besodemieterd want het was erg weinig. In totaal lagen er 8 afgekloven botjes p/p na consumptie. Bij een NORMALE portie behoord dit al ongeveer het dubbele te zijn. Dit viel erg tegen en zelfs zó erg dat we ons dus belazerd voelden. S'avonds lag ik met honger op bed. De kwaliteit van het vlees was ok. Ik zeg ok omdat het vlees niet gemarineerd was van tevoren zoals normaal het geval is bij spareribs. Wel zo lekker ! Er werd alleen wat saus/marinade erover gedaan na het bakken. De zaak ziet er erg netjes uit, zo ook de toiletten en de uitbater was vriendelijk. Vandaar de 2 sterren. Anders was het er zonder twijfel 1 geweest. Eerlijk is eerlijk. Ik adviseer de uitbater zijn handelswijze te veranderen anders zal het niet lang duren voor hij weer in kan gaan pakken. Zeker in een wijk als de morgenstond waar de meeste mensen nu eenmaal niet veel te besteden hebben.
Eerste bezoek en ik ben aangenaam verrast! Het vlees, de groente en salade zijn vers bereid en heerlijk van smaak! We gaan zeker nog eens om andere gerechten uit te proberen. Bediening netjes en vriendelijk. Gezien de goede kwaliteit zijn de prijzen heel schappelijk. Liefhebbers van vlees van de bbq kunnen hier hun hart ophalen! Een verbeterpunt en daardoor geen 5 sterren: het was niet aangenaam qua temperatuur, te koud.
Beetje veel kruiden. Mixed grill kleine porties. Spareribs waren erg pittig en wat te ver gebakken. Biefstuk goed, maar teveel peper. Procureur was het lekkerst. Worst was ok. Patat was erg goed gebakken, maar beetje veel kruiden erover. Zag er netjes en schoon uit, maar was wel een beetje koud in het zitgedeelte. Tiramisu was tiramisu cake met ijs en slagroom, maar op zich prima. Hero Brinkman was een prima gastheer. Persoonlijk vind ik de kaart wat onoverzichtelijk met teveel kopjes en vind ik bestellen per ons niet handig, terwijl de keuzes best meevallen. Prijzen zijn ok. Grootste probleem is de lokatie en dat parkeren wat lastig is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid