facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BBkidsshop

Info

bbkidsshop voor handgemaakte kado's & persoonlijke geboortepakketten uit eigen atelier

Geschiedenis

Aangenaam: Bianca Gomez
Ben je op zoek naar speciale en unieke kraamcadeaus, decoratie en accessoires voor je kinderkamer, dan ben je bij bbkidsshop aan het juiste adres.

bbkidshop is ontstaan vanuit mijn passie, ik vind het heerlijk om
achter de naaimachine de mooiste creaties te maken.
Je kunt bij mij terecht voor: naamslingers, memoborden, kraammanden, alle kids stuf die met naald en draad in elkaar gezet kunnen worden.
Wil je iets laten maken aan de hand van een geboortekaartje? Neem dan contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.
Zie je iets leuks op de site maar niet helemaal je kleur? Laat het me weten dan kijken we samen welke andere mogelijkheden er zijn.
Naast de producten die ik zelf maak ben ik ook voortdurend opzoek naar leuke aanvullingen voor de website, zoals rompertjes, dekentjes, rammelaars et cetera
Heb je nog vragen of suggesties? Neem dan contact met me op via email [email protected]

Creatieve groet,
Bianca Gomez

bbkidsshop staat ingeschreven bij de KVK met nummer 60455152

Adres: Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven
Telefoonnummer: 0654394906
Stad: Eindhoven
Route: Hurksestraat 19
Postcode: 5652 AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Grote Wolf - Houten Speelgoed De Grote Wolf - Houten Speelgoed 113 meter Mooie winkel met degelijk speelgoed. Onze jongens komen hier graag kijken naar speelg...
Mijlpaalkaarten Mijlpaalkaarten 2 km Box of Memories is een online shop waar je producten kunt shoppen waarmee je mooie he...
Sophie Babyfotografie Sophie Babyfotografie 3 km Ik heb een zwangerschaps shoot gedaan bij Sophie! Meteen een hele fijne en rustige bi...
Mytinykid Mytinykid 3 km Leuke plek om met de kinderen heen te gaan. Veel klim en speel mogelijkheden voor de ...
MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop 5 km Beste, Een kindautostoel Bestelling online gedaan, ophalen en betalen in de winkel. D...
byBauk byBauk 7 km byBauk custom babydragers & accessoires �
Recensies
Zoek je een persoonlijk, handgemaakt kraamkado dan moet je zeker bij bbkidsshop zijn. Bianca maakt er echt iets super moois en unieks van. Bij ons bedrijf bestellen we ook bij haar en iedere keer is het weer een succes als we het kado overhandigen. Ik zou bbkidsshop zeker aan iedereen aanraden.
Voor orginele geboortekadootjes moet je zeker bij de BBkidsshop zijn! Er wordt veel zorg en aandacht besteed aan de producten. Ik heb dat zelf ondervonden toen ik 2 super leuke olifanten met naam had besteld. Ook heb ik al eens gezellige sinterklaasversiering besteld bij de BBkidsshop. Kortom zeker de moeite waard om wat te bestellen bij de BBkidsshop!
Ik heb al veel gepersonaliseerde kraamcadeau’s bij Bianca gekocht. Altijd origineel en persoonlijk. Super goede service ook! Ik raad BB kidsshop aan iedereen aan!
Ik heb bij deze ontzettend leuke webshop een houten huisje gekocht als aftelkalender voor de verjaardag van mijn dochter. Niet alleen zijn de producten van goede kwaliteit maar ook de service is fijn én de producten uniek. Een aanrader!
Koffertje en waxinelichtjes besteld voor overleden kindje. Super service! Vriendelijke vrouw en snelle levering. Enorm bedankt!
Bianca maakt superleuke persoonlijke cadeaus
Super leuke gepersonaliseerde artikelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid