facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor bbb Jordaan

bbb Jordaan
"bbb health boutique is een holistische boutique voor vrouwen. Wij geloven dat duurzame leefstijlverandering alleen mogelijk is door te werken aan body, food & mind. Alles is verbonden en hangt met elkaar samen. Bij bbb werk je aan holistic health, beweeg je op maat in een warmtecabine en word je gecoacht op voeding en leefstijl."
Adres: Hazenstraat 51 , Amsterdam 1016 SN, NL
Telefoonnummer: 088 644 0020
Stad: Amsterdam
Route: Hazenstraat 51
Postcode: 1016 SN


Openingstijden

Maandag: 08:00-14:00
Maandag: 16:00-21:30
Dinsdag: 08:00-13:00
Dinsdag: 16:00-21:30
Woensdag: 07:30-13:00
Woensdag: 16:00-21:30
Donderdag: 08:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: bbb healthclub prijzen, bbb health boutique utrecht, bbb health boutique den haag, bbb health boutique delft, bbb healthclub ervaringen, hot cabin workout, bbb health boutique ervaringen, bbb health boutique tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cambridge Amsterdam Centrum Cambridge Amsterdam Centrum 2 km Praktijk voor afslanken onder persoonlijke begeleiding
Recensies
Super fijne plek om te sporten! Het is heel persoonlijk vind ik en er is veel begeleiding bijvoorbeeld door middel van verschillende coachings en metingen als je daar behoefte aan hebt! Doordat je lessen boekt, is het een goede stok achter de deur om te gaan. Ik kan persoonlijk niets ander zeggen, dan dat ik nog nooit een fijnere sportschool heb gehad dan BBB
Door omstandigheden ben ik een tijdje weggeweest bij bbb, maar het is zó goed om terug te zijn! Lekker sporten in de warmte of de groepslessen volgen onder professionele begeleiding. En dat dan met de fijne en ontspannen sfeer die bij bbb heerst. Programma’s worden op je persoonlijk aangepast en ook kan je kiezen om actief begeleid te worden of lekker zelf je gang te gaan. Bbb is super!
Geen sportschool is hetzelfde! De fijne begeleiding en coaching, schone privé douches en leuke lesjes! Ik sport er zelf al een tijdje en merk veel resultaat door het trainen in een warme cabine! Voor mij geen andere sportschool meer.
De enige sportschool waar ik het al jaren volhoud! Ooit de minst sportieve persoon ooit, nu 3x per week bij bbb te vinden. Veel variatie in lessen, de coaches kennen je bij naam en een fijne sfeer. Voor wie dat wil is er persoonlijke begeleiding. Echt top!
Ik ben héél enthousiast over BBB Health Boutique! Vanwege de zeer gedreven, vakkundige en sympathieke medewerkers, het fijne en gevarieerde lesaanbod, de individuele coaching, de persoonlijke benadering en de holistische aanpak. Niet eerder voelde ik me zo thuis in een sportschool en niet eerder merkte ik zoveel verschil in hoe ik me voel.
Sporten is voor mij door deze women only gym een verslaving geworden, die effectief is voor het verliezen van centimeters, een gezonde lifestyle en positieve mindset te krijgen. Aan te raden voor iedere vrouw die houdt van een persoonlijke, kleinschalige en holistische approach!
‘Je hebt je weer ingeschreven voor een sportschool? Hoe lang ga je het dit keer volhouden?’ Die reactie kreeg ik na mijn proefles waardoor ik gelijk enthousiast was en mijzelf heb ingeschreven. Inmiddels een jaar verder en nog steeds een enthousiast lid! Ga een aantal keer per week en dan voornamelijk de groepslessen. In de zaal, buiten en natuurlijk in de cabine. De sfeer is goed, de lessen kloppen helemaal en de coaches zijn enorm aardig! Ondanks een handicap aan mijn voeten kan ik alles doen of anders krijg ik andere oefeningen. Super fijn dat de coaches zo met je meedenken. Ik raad iedereen BBB aan!
Fijne sportschool, goede begeleiding, veel verschillende soorten lessen en het is er heel schoon. Echt een aanrader.
BBB is de perfecte plek als je van sporten houdt waarbij er aandacht is voor je persoonlijke wensen. Alle coaches zijn betrokken en denken graag met je mee, waardoor je gemotiveerd blijft en je altijd welkom voelt. Ik ga nooit meer met tegenzin sporten en voel me fitter dan ooit!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar bbb Jordaan met het openbaar vervoer


Amsterdam, Elandsgracht 200 meter
347
357
397
N47
N57
N80
N97
Amsterdam, Elandsgracht 210 meter
17
19
5
N83
N84
Amsterdam, Busstation Elandsgracht 250 meter
347
357
397
80
Amsterdam, Elandsgracht 260 meter
19
5
7
N84
N88
Amsterdam, Elandsgracht 260 meter
N47
N57
N97

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid