facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BB Zeilmakerij

BB Zeilmakerij

Info

BB Zeilmakerij is hét adres voor maatwerk op het gebied van bootkappen, dekzeilen, bimini's, maar ook veranda's en tenten. Ook verrichten wij de reparatie.

Geschiedenis

BB Zeilmakerij is opgericht in 2009 en is de loop der jaren langzaam maar zeker uitgegroeid tot een professioneel doch informeel bedrijf. In 2009 bestonden de activiteiten vooral uit het aankleden van boten in de showroom van een groot botenbedrijf, waarbij o.a. dekzeilen, bimini’s, buiskappen, kuiptenten, huikhoezen en bootkussens werden gemaakt maar ook dekzeilen en motorhoezen.

In 2014 is het bedrijf verhuist naar een grotere pand op een A1 locatie met daarbij een winkelgedeelte. Hiermee is zowel de bedrijfsruimte uitgebreid als het aanbod. BB Zeilmakerij heeft haar activiteiten uitgebreid met verandazeilen, aanhangwagenzeilen, tuinsethoezen, parasol- en partytent doeken, zonnedoeken en schaduwdoeken. Omdat klanten binnen kunnen lopen in de winkel voor het maken van afspraken of het informeren naar is het bedrijf transparanter en toegankelijker geworden.

In januari 2016 heeft BB Zeilmakerij zijn activiteiten verder uitgebreid door Vof Dronter Zeilmakerij over te nemen. De activiteiten zijn inmiddels verder uitgebreid met vrachtwagenzeilen, industriële zeilen en agrarische producten en zeilen. Denk hierbij o.a. aan: machinehoezen, pvc stroken, flexibels, tochtstroken, warmtegordijnen en ruimteverdelers. In maart 2016 hebben wij ons capaciteit uitgebreid door de bedrijfsruimte havenweg 21 erbij te huren. Hierdoor is het mogelijk geworden om grotere aantallen en meerdere werkzaamheden tegelijk te verrichten.

De activiteiten van BB Zeilmakerij bestaan vooral uit maatwerk producten welke afgestemd zijn op de wensen van onze klanten. Hetzij bootkappen hetzij veranda’s, overkappingen en meubelstofferingen. Daarnaast worden er ook veel serieproducties uitgevoerd.

Klanttevredenheid en kwaliteit zijn voor ons twee belangrijke factoren. Wij bieden onze klanten naast een goed product ook een goede service en after sales.

U bent van harte welkom in ons pand aan de havenweg 17-21 onder genot van een lekker kopje koffie of thee.

Graag tot ziens!



"BB Zeilmakerij is opgericht in 2009 en is de loop der jaren langzaam maar zeker uitgegroeid tot een professioneel doch informeel bedrijf. In 2009 bestonden de activiteiten vooral uit het aankleden van boten in de showroom van een groot botenbedrijf, waarbij o.a. dekzeilen, bimini’s, buiskappen, kuiptenten, huikhoezen en bootkussens werden gemaakt maar ook dekzeilen en motorhoezen.In 2014 is het bedrijf verhuist naar een grotere pand op een A1 locatie met daarbij een winkelgedeelte. Hiermee is zowel de bedrijfsruimte uitgebreid als het aanbod. BB Zeilmakerij heeft haar activiteiten uitgebreid met verandazeilen, aanhangwagenzeilen, tuinsethoezen, parasol- en partytent doeken, zonnedoeken en schaduwdoeken."
Adres: Havenweg 17, 8251KB Dronten
Telefoonnummer: 0321 841 737
Stad: Dronten
Route: Havenweg 17
Postcode: 8251KB


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zeilmakerij Westerhout
Recensies
Wat een geweldig bedrijf. Super in de communicatie. Mail en telefoon. Ik kreeg heel snel een scherpe offerte voor een nieuw dekzeil voor mijn bootje. Zelfs in hoogseizoen kon ik binnen twee weken terecht en was het snel geregeld. De boot kon op de trailer terecht en kan daar veilig achter een hek een paar nachten staan. Na een paar dagen zat er een mooi nieuw strak dekzeiltje op het bootje. 100% 5 sterren voor dit bedrijf.
Mijn voorzeil hier heen gebracht voor een UV strook. Bij het aanbrengen van de strook is geen rekening gehouden met de bolling van het zeil. Waardoor mijn zeil een groot deel efficiëntie mist. Ook hebben ze niet zigzag gestikt en verkeerd materiaal gebruikt. Ze wilde niet komen kijken om te evalueren, of meewerken aan een oplossing, kosten: 250 EUR, plus de kosten voor het repareren door een andere wel bekwaamde zeilmakerij. Heb ook 2 anderen personen gesproken die zeer slechte ervaring hebben met dit bedrijf. 1 waarbij er voor een kuiptent geen krimpvrij materiaal is gebruikt.
Met een idee voor een eenvoudig afdekzeiltje voor onze caravan naar binnen gelopen. Prima geholpen en het zeiltje zou snel klaar zijn. Twee keer gebeld met de vraag of het zeiltje al klaar was, dat was niet het geval maar het zeiltje zou de dag van ons vertrek klaar liggen. Niet dus. Er was nog niets aan gedaan. Order dus maar geannuleerd en teleurgesteld vertrokken. Als reactie op de reactie van de eigenaar het volgende: De door u geschetse situatie is niet de onze. Zorgelijk dat u niet herkend waar uw problemen zitten. Om voor iedereen duidelijk te hebben waar het wél over gaat hierbij een uiteenzetting. Op dinsdag 30 juni j.l. liepen wij uw winkel binnen met de vraag wat het zou kosten om een afdekzeiltje voor onze elektrische fietsen te maken. Dit zeiltje zou bestaan uit een stukje stof van 180 x 200 cm. met aan één zijde een pees en aan de andere zijde twee ogen. We hebben aangegeven dat het wellicht kort dag was maar dat het zeiltje uiterlijk maandag 6 juli klaar zou moeten zijn. Het zeiltje zou €75 kosten en de gevraagde levertijd was geen probleem. Op basis hiervan is de daadwerkelijke opdracht verstrekt en de orderbon aangemaakt. Voor alle zekerheid is op de orderbon nog de datum ingevuld van zaterdag 4 juli om er zeker van te zijn dat het op tijd gereed zou zijn. Gezien het minimale werk van de order werd door u nog de verwachting uitgesproken dat het waarschijnljk nog eerder klaar zou zijn. Omdat we zowel vrijdag als zaterdag in de buurt waren hebben we twee keer gebeld met de vraag of het zeiltje al gereed was. Dat was niet het geval, maar werd ons verzekerd, op de afgesproken maandag zeker. Toen wij ons op weg naar ons vakantieadres vervolgens maandagmiddag melden om het zeiltje af te halen bleek aan de hele opdracht niets gedaan en keek men of men water zag branden. Teleurgesteld hebben we de opdracht geanulleerd en zij we vertrokken. De waardering van één ster is voor de vriendelijkheid waarmee wij te woord zijn gestaan.
Sta op een camping in vierhouten en had de pech dat er een scheur in de ingang van de tent ontstond na telefonisch contact met de zeilmakerij kon ik direct komen... op zaterdag en is zeer vakundig geprepareerd kan dan ook zeker deze mensen een 10 geven zal ook zeker dit bedrijf aanbevelen bij de overige camping gasten
Toppers! Denken met je mee! Mijn tent netjes laten repareren nadat er een tak door het dak was gevallen! Ook surfzeilen repareren ze!
Hebben een nieuwe bootkap besteld het heeft even geduurt maar ze hebben een hele mooie kap gemaakt en ik raad het bedrijf bij iedereen aan .
Vriendelijk personeel en onze voortent is prima hersteld dmv een rits vast te zetten. En dit alles voor een schappelijk prijsje.
Prima geholpen. Reperatie was snel klaar en netjes gedaan.
Betaalbaar en vriendelijke mensen.
Vier broeken zijn door Zeilmakerij Dronten voor mij ingenomen en ingekort. De service was erg goed, de broeken waren snel klaar en ik ben erg tevreden met het resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid