facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BB Optiek

BB Optiek

Info

BB Optiek in Warnsveld is het adres voor Brillen en Lenzen

Geschiedenis

Al jaren vindt u onze optiekzaak op Winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld. Hierdoor zijn we goed te bereiken en zijn er voldoende gratis parkeerplaatsen in de buurt.

In de moderne en ruim opgezette winkel vindt u brillen, zonnebrillen, contactlenzen en hoorapparaten. Wij helpen u graag in een ongedwongen en vrijblijvende sfeer bij uw vragen of het maken van uw keuze. Stap eens binnen in onze optiekzaak in Warnsveld!



"BB Optiek Brillen & Lenzen in Warnsveld verkopen we al jaren de mooiste brillen, zonnebrillen en contactlenzen vanuit onze optiekzaak op Winkelcentrum Dreiumme. In onze moderne winkel kun je in alle rust en in een ongedwongen sfeer terecht voor al je vragen over ogen, scherp zicht en oogzorg.Naast onze 2 oogmeetruimtes voorzien van de allernieuwste computergestuurde apparatuur vindt je bij BB Optiek ook een open werkplaats. Zo geven wij je graag een extra inkijkje in de wereld van optiek. Onze winkel is eigentijds ingericht, ruim opgezet en de bereikbaarheid is prima. Ook is er gratis parkeergelegenheid."
Adres: Runneboom 10, 7232CX Warnsveld
Telefoonnummer: 0575-529833
Stad: Warnsveld
Route: Runneboom 10
Postcode: 7232CX



op zoek naar gerelateerd: Zonnebril Zutphen
Recensies
Vandaag top geholpen met het uitzoeken van dé perfecte zonnebril. De verkoopster nam uitgebreid de tijd om alle opties te bekijken en was zeer kundig. De bril werd te plaatse nog even afgesteld en ik mag altijd terugkomen als het toch blijkt ergens niet prettig te zitten. Dat is het grote voordeel van lokaal kopen! Ik ben een nieuwe en tevens tevreden terugkerende klant :-
David neemt alle tijd voor je. Deskundige oogmeting goede uitleg, en natuurlijk engelengeduld om het juiste montuur te kiezen.
Uitmuntende service, zeer vriendelijke mensen, klantvriendelijk, prachtige winkel, goede bereikbaarheid, snelle service.
Geweldige sfeer
Geldige service! Een aanrader.
Erg goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid