facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bazarow

Bazarow

Info

Voor boeken én schrijvers!

Geschiedenis

Bazarow is een verkopende boekensite die evenveel gemak biedt als de online giganten maar die wél teruggeeft aan de boekensector.
Dit teruggeven gebeurt op drie manieren.
1. Schrijvers en vertalers
Van de verkoop van elk fysiek boek (boven de €17,50) en eBook (boven de € 12,50) gaat 50% van de netto opbrengst terug de sector in. In Nederland en Vlaanderen schijnen slechts 120 mensen in het domein van de fictie te kunnen leven van de pen. Ook voor vertalers is het vaak sappelen. Wij bieden dus Nederlandstalige schrijvers een extra deel van de opbrengst per boek dat van hen wordt verkocht. Bij de vertaalde boeken gaat de winst naar de vertalers. Schrijvers en vertalers die zich bij ons willen aanmelden kunnen een mail sturen naar [email protected].
2. Uitgeverijen
Op de eerste plaats respecteren we de standaard inkoopkorting op boeken. Hoe groot we ook worden, we gaan niet met uitgevers onderhandelen om hogere kortingen te krijgen. Zo worden de uitgevers sterker!
3. Boekhandels
De boekhandels willen we steunen door reclame voor ze te maken en op langere termijn ook mogelijk financieel te steunen. In de komende weken lanceren we een uitgebreide agendafunctie waar we met name activiteiten van boekhandels, zoals literaire avonden, gaan promoten.



"Bazarow is een verkopende boekensite, waar je meer kan doen dan alleen boeken kopen. We bieden je ook recensies, nieuws, een agenda en zelfs een digitaal magazine; oftewel, alles wat een echte boekenfan nodig heeft en dat op één site. Nog niet alles is af, maar komende weken kun je steeds meer vinden op Bazarow.Bazarow kijkt bovendien verder dan de online wereld en wil eraan bijdragen dat de boekensector levendig en gezond blijft. Waarom en hoe we dat doen? Dat lees je hieronder."
Adres:
Stad: Culemborg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Primera Culemborg Primera Culemborg 1 km Mooie zaak, de mevrouw hielp ons goed met de lotto. Toen we een puzzel en een boek wi...
Boekhandel Tomey Boekhandel Tomey 1 km Elke keer dat ik bij Tomey kom vind ik het zo jammer dat ik een e-reader heb. Zo'n fi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid