facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bazar Bizar

Bazar Bizar
"Op 17 december 1997 opent Hotel Restaurant Bazar officieel haar deuren aan de Witte de Withstraat. Bazar Perzisch voor markt is sinds haar opening niet meer weg te denken uit deze bruisende straat.In ons wereldeethuis kunt u in de ochtend genieten van het welbekende ontbijt Extra Bazar, tussen de middag van een pita falafel en ’s avonds van een heerlijke Tavuk Sis Kebab. Op de menukaart vindt u al onze gerechten terug, vertaald in veertien talen.Overnachten in het hotel van Bazar is een beleving. U kunt logeren in oosterse en Afrikaanse sferen en uiteraard gebruik maken van het bijzonder uitgebreide ontbijt, wat de hele dag door wordt geserveerd."
Adres: Charloise Kerksingel , Rotterdam , NL
Stad: Rotterdam
Route: Charloise Kerksingel



op zoek naar gerelateerd: Bazar Rotterdam menu, Restaurant Bazar menu, Bazar Rotterdam reserveren, Bazaar Rotterdam, Bazar Rotterdam restaurant openingstijden, Hotel Bazar Rotterdam, Restaurant Bazar foto's, Bazar restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Art at the Warehouse Art at the Warehouse 2 km Super mooi en modern gebouw qua beleving en sfeer. Hier kun je alles uitkiezen voor j...
Pasar Malam Pasar Malam 2 km Ik ben er nog niet eens geweest en nu al ZWAAR geïrriteerd door de misleidende en dur...
LP2 LP2 2 km Hele leuke tentoonstelling van de fabeltjeskrant
Recensies
We komen hier regelmatig lunchen of wat drinken of een hapje doen bij ons bezoek aan de Witte de Withstraat. Het is hier vrijwel zonder uitzondering altijd goed eten en drinken. Prima, vlotte en vriendelijke bediening over het algemeen. Het is een sfeervolle eetgelegenheid die leuk is aangekleed. De kaart is uitgebreid en veelzijdig. Er valt altijd wel iets anders te proberen. Door de fijn ligging bij de parkeergelegenheid om de hoek en het centrum op loopafstand is dit een hele fijne plek om te belanden na een middag shoppen of sightseeing!
Een fantastisch restaurant in een gezellige wijk van Rotterdam. Vriendelijk personeel die hard werken. Wij hebben een voorgerecht gehad voor 2 personen. Het wordt niet bijzonder gepresenteerd maar de smaak is echt top! Vervolgens een vegetarische couscous met gegrilde paddenstoelen en een gegrilde kebab. Verfijnde smaken, goed bereid en erg grote porties. De kruiden zijn heerlijk!
Een voor Rotterdam heel bijzonder restaurant, ook hotel in de Witte de Withstraat, met een best grote oppervlakte en veel hoekjes. Het menu is rijk aan bijzondere maaltijden uit verschillende oosterse windstreken. Zelf had ik kalfsribbetjes besteld, want zo dacht ik, dat kende ik nog niet. De koffie bazaar is ook een ervaring om mee te maken. De maaltijden worden geserveerd op mooie borden die smaakvol zijn gevuld. Op enorme dienbladen worden de maaltijden aan tafel geserveerd, door een tweede bediende, die de gerechten van het dienblad afhaalt. Er staan soms wel vier borden op met de bijgerechten. Een goed glas wijn of bier serveert men ook. Het vers geperste druivensap smaakte fantastisch en het verse eraan is ook zeer herkenbaar. Aanstaande zaterdag de 5e november 2022 gaan we er weer naar toe, maar nu om een verjaardag te vieren. Het personeel is heel vriendelijk en erg oplettend. Men houd de tafels ongemerkt in de gaten om te zien of er meer service verleend moet worden. Verrassend leuk is al het verschillende personeel uit alle hoeken van de wereld als het ware. Heel erg Rotterdams, al die verschillende nationaliteiten. We werden daar ook erg vrolijk van. Temeer daar eveneens allerlei nationaliteiten komen eten. Probeer het eens is mijn advies, u zult er geen spijt van krijgen en... de prijzen vallen erg mee.
Heerlijk gegeten en gezellig sfeer of je in Tunesië b bent .Wij hebben er van genoten ,, Spie garnalen , spie vlees , spare ribs en humus gerecht allemaal erg lekker.Vol verbazing gekeken hoe personeel met grote dienbladen de trappen op liepen .Voor ons was het een feestelijk uitje .En we hadden ook gereserveerd.
Één van de bediendes was erg vriendelijk. Het eten was wel lekker. Het was heel druk en erg luid. De lahmacun was het lekkerst van de gerechten die wij hadden besteld. Er is ook een wc. Het restaurant vond ik er niet mooi uitzien. De tafels bijvoorbeeld en we zaten niet op zo'n goede plek; recht naast de ingang. Het was niet koud binnen gelukkig. Er leken ook best veel wc's te zijn. Het stukje watermeloen dat ik kreeg met mijn watermeloensap proefde raar, terwijl ik wel €3,95 voor het drankje moest betalen en er zat ook niet zoveel drinken in. Dus de prijs was het niet echt waard. Het was wel lekker, maar ook niet erg bijzonder. Het was gewoon het sap van een watermeloen en niks meer. Vegetarische menuopties: Er waren wel een aantal vegetarische opties, zoals de El couscous
Heel lekker gegeten in een toffe zaak die helemaal in het thema is ingericht: 'bazar' en 'Midden-Oosten' herken je er zeker en vast in terug. De bediening is heel vlot en supervriendelijk. Wij aten de uitgebreide lunch met 2, en een dessert. Meer dan voldoende. Echt een aanrader.
Heerlijk gegeten en het was veel! Ondanks dat het stamp vol zat voelde het niet aan als een chaos. De eigenaresse kwam even praten en zij straalde zo veel rust uit. Amazing! Daarnaast hebben ze een duidelijke allergenen kaart als er naar vraagt. Niet veel glutenvrije opties, maar ze denken wel heel erg mee. Ik heb met mijn gluten, melk en soja intolerantie heerlijk gegeten!
Het eten was heel goed we zaten echt vol. Kwaliteit prijs verhouding is super. Wij hebben genoten. Interieur kan te kleurig overkomen maar ik hou daarvan voor mij was het prachtig. Je voelt je ff in het buitenland ook leuk als je ff niet weg kan. Ware vakantie gevoel.
We hebben hier geluncht, eten was prima maar de smaken zijn niet vergelijkbaar met de echte yoğurtlu adama . Verder snel geholpen door vriendelijke personeel.
Eten werdt zeer snel uitgeserveerd maar was grotendeels niet heel warm. Met als gevolg dat je op den duur vrij koud eten zit te eten. Sommige stukken vlees waren ook redelijk taai. Helaas werd er geen ene keer gevraagd of alles smaakte of nog een dessert wilden. Terwijl de ontvangst zo goed wasEten: 3/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid