facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baz - Strandpaviljoen

Baz - Strandpaviljoen
Adres: , Breskens 4511 AA, NL
Stad: Breskens
Postcode: 4511 AA



op zoek naar gerelateerd: BAZ Breskens menukaart, BAZ menukaart, BAZ Breskens openingstijden, Promenade 2 Breskens, Loods 10 Breskens menukaart, Breskens centrum, Visrestaurant Breskens, Breskens aan Zee take away
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria/I Jssalon La Casa Pizzeria/I Jssalon La Casa 272 meter Vriendelijke bediening, lekker eten en aan dekentjes gedacht voor op het terras !
Jachtclub Jachtclub 857 meter Prachtig zicht op de jachthaven en de Westerschelde vanop het rustige terras of de ge...
Strandpaviljoen 't Halve Maentje Strandpaviljoen 't Halve Maentje 2 km Heerlijk gegeten, aardig personeel snelle bediening. En heerlijk verwarmde stoelen.
Recensies
Leuk stad je, wat vis winkels en restaurant jes. Leuke markt met kleurijke vissen en iets buiten het centrum 200meter, een strandpaviljoen en een uitkijktoren. Nog wat verder buiten het centrum kan je de overertbood naar Vlissingen nemen en daar nog voorbij is er een nieuw aan gelegd natuurgebied Waterdunen
Altijd goed voor een leuke stop. Goede bediening Matige kaart die prijs kwaliteit in orde is. Je komt er tot rust op het gezellige terras. Weer of géén weer, altijd open. 7 op 7. Respect
Leuk om tijdens een fietstocht te stoppen en wat te eten en drinken. Goed uitzicht op de Westerschelde, Vlissingen en bij eb de zandplaten met zeehonden. Ook mooie stranden.
Heerlijk gegeten! Kwaliteit van de geitenkaas salade was goed, alhoewel ik de portie persoonlijk wat klein vond tov de prijs. Vriendelijke, vlotte bediening.
Wat een vriendelijke bediening en heerlijk eten. Op een mooie locatie in de duinen. Een aanrader zijn de 12 uurtjes voor lunch. Wij hadden wild en vis.
Lekker gegeten. De suggestie met asperges is zeker een aanrader. Personeel heel vriendelijk en zorgen voor een aangenaam welkom gevoel. Mooi zicht op het strand. Leuk adresje, we komen zeker terug.
Super lekker om te eten veel keuze op de kaart en verzorgde borden en vriendelijke bedienning
Reserveren ging erg gemakkelijk. Er was een inschrijflijst en plek om handen te wassen voor het plaatsen gaan. We hadden gevraagd om plek met uitzicht op zee en deze ook gekregen. De service was erg goed en snel. Ook hadden ze humor, wat altijd mooi is meegenomen. Het eten was er snel, was goed warm en heerlijk. De prijs voor het eten was het ook zeker waard. Er was maar 1 minpuntje. Een fles plat water kost 6,50 euro. Dat is voor gewoon water in Nederland erg hoog. Daar kun je 8 liter plat water in de supermarkt voor krijgen. Maar op dit ene ding na, hebben we erg genoten. Bedankt.
Super mooie plaats en een fantastisch uitzicht richting Vlissingen
Aanrader om te gaan eten. Heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid