facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bauke Polman fotografie

Bauke Polman fotografie

Info

Welkom op mijn pagina Bauke Polman fotografie.
Ik vind het leuk om foto's te maken en ze hier te delen met jullie!
Veel plezier kijken.



"Een fotograaf met gevoel en persoonlijke benadering . Foto’s zeggen meer dan woorden en dat laten wij zien. Op locatie of in onze mooie studio worden uw wensen ingevuld. Photoyou staat voor kwaliteit ."
Adres:
Telefoonnummer: 0623962487
Stad: Huissen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R.m.hobbyfotografie R.m.hobbyfotografie 811 meter natuur,bloemen,dieren ,ik geniet van veel dingen thuis en onderweg,een leuke manier ...
Recensies
Ik heb voor mijn bedrijf een fotoahoot gedaan met Magdalena. Magdalena is superprofessioneel en werkt snel en efficient. Ze heeft in anderhalf uur tijd enorm veel fantastische foto’s gemaakt in verschillende opstellingen en settings. Ik kan hier heel veel promotie mee maken. Het resultaat van de shoot is ver boven verwachting. Magdalena is echt een aanrader om te boeken voor een shoot!
Lieve Magdalena, je hebt onze dag zo mooi vastgelegd dat we het iedere keer weer opnieuw mogen beleven als we naar de foto's kijken. Iedereen die de foto's ziet is ontzettend enthousiast en vindt ze prachtig! Je bent flexibel en weet wat er nodig is om tot een geweldig resultaat te komen. We willen je nogmaals bedanken voor alles. Liefs, Nina en Léon
Al meer dan 10 jaar erg prettig samenwerken met deze top fotograaf. Ze is erg professioneel en bijzonder creatief en veelzijdig. Van bruidsreportages tot de mooiste portret, food en interieurfotografie.
Topfotograaf met creatieve ideeën. Fijn om mee samen te werken. De foto's zijn altijd verrassend. Magdalena weet sfeer heel goed te vangen in foto's.
Magdalena is ongekend professioneel in haar vakgebied. Ze heeft oog voor detail en weet precies waar ze allemaal op moet letten.
De beste fotograaf voor reportages, eventfotografie, website fotografie en portretten. Enorm blij met de samenwerking!
Magdalena heeft persoonlijke aandacht voor je en weet je meteen op je gemak te voelen
Vertaald door Google Al zo lang zoek ik iemand die mijn wensen begrijpt als het om foto's gaat. Het was het 100% waard, ik ben zeer, zeer tevreden en kan de Magdalena alleen maar aanraden...TOP‼Bedankt.... Origineel So lange gesucht jemanden der meine Wünsche was Fotos angeht versteht. Es hat sich 100% gelohnt,Ich bin sehr sehr zufrieden und kann die Magdalena nur weiter empfehlen…TOP‼Dankeschön….
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid