facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bauke Kooistra, orthopedisch chirurg

"Dr. Bauke Kooistra is orthopedisch chirurg en biedt gespecialiseerde niet-operatieve en operatieve behandelingen van letsels zoals botbreuken of gescheurde pezen en aandoeningen zoals gewrichtsslijtage van de schouder en elleboog. Het werkt binnen het gespecialiseerde team van orthopedisch chirurgen van Medische Kliniek Velsen.De wachttijden zijn kort: 1 week voor een consult, 4 weken voor een eventuele operatie korter in geval van spoed. Er is mogelijkheid tot overnachten en de zorg wordt volledig vergoed."
Adres: Leeghwaterweb 1B , Velsen-Noord 1951 NA, NL
Telefoonnummer: 085 060 0855
Stad: Velsen-Noord
Route: Leeghwaterweb 1B
Postcode: 1951 NA



op zoek naar gerelateerd: Beste schouderspecialist Nederland
Recensies
Mijn ervaringen met het Medische Kliniek Velsen zijn zeer positief. Via de huisarts kreeg ik een verwijzing naar een orthopeed. Omdat mijn vriendin pasgeleden was geopereerd in het Medische Kliniek in Velsen durfde ik te kiezen voor deze kliniek. En ook dat de wachttijden niet lang zijn in Velsen. Best spannend omdat je vertrouwd bent in het ziekenhuis waar je normaal naar toe gaat. “Als dat maar goed gaat…” dacht ik nog. Maar het kwam goed. Het gratis parkeren voor de deur begon al positief. De ontvangst was hartelijk en het gesprek met de arts was goed. Er volgden een aantal behandelingen met injecties. Toen bleek dat dit niet afdoende werkte volgde een operatie. De verpleging en ok personeel waren vriendelijk en geruststellend. Een operatie is toch wel spannend. Omdat alles goed was uitgelegd wist ik wat mij stond te wachten. Alles is goed gegaan, er werd de volgende dag gebeld hoe het ging. Na 8 weken op controle geweest bij de arts. Het gaat goed. Ook wil ik benoemen dat het fijn is dat je een mail krijgt met de opname tijd maar ook de nacontrole datum en tijd. Mijn ervaringen zijn dus zeer positief.
Leuke benaderbare arts die gewoon in Jip en Janneke taal duidelijke uitleg geeft. Zes weken na inkorten van mijn sleutelbeen weer up and running. Medische Kliniek Velsen ziet er prachtig uit en je wordt door zorgzaam personeel in de watten gelegd.
Deze man stelt je helemaal op je gemak en legt alles in goed Nederlands uit. Ik kwam voor een schouder operatie. Doet er alles aan om je te laten genezen zoekt verder tot jij tevreden bent. Neemt de de tijd voor je zeker op spreekuur. Ja gewoon een top chirurg . Je bent bij Bauke in goede handen.
Vakkundig geholpen aan een ac-luxatie. Legt in duidelijke taal uit wat hij gaat doen en wat je na de operatie kunt verwachten!
Kundige artsen snelle diagnose en korte wachtlijsten kortom top ziekenhuis en vriendelijke en menselijke balie medewerkers en verpleegkundigen TOP gewoon
Prima geholpen. Korte wachttijden. Erg vriendelijke mensen. Prima nazorg.
Pees/schouderoperatie heel goed geholpen. Vakkundig en duidelijk.
Zeer deskundig en vriendelijk. Snel geholpen. Eindelijk pijnvrij.. !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid