facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Battlefieldlive

Battlefieldlive

Info

Battlefieldlive is Buiten lasergamen! overal aan en gaan. loop graven, leger auto, en sluiproutes vind je tegenstanders in buitenlucht op ons veld.

Geschiedenis

Wij zijn Battlefieldlive! Outdoor lasergamen is onze passie en de plezier delen is ons doel!
Beleef nu lasergamen outdoor. Speel het spel met echte wapens op een veld speciaal ingericht om zo'n echt mogelijk gevoel te creëren net zoals een echte soldaat.
Voor de echte gamers onder ons speel het net zoals Call of Duty en Battlefield en voel de spanning en sensatie!
Kinderfeestjes,vrijgezellenuitjes,bedrijfsuitjes oftewel alle groepen zijn welkom en kunnen bij ons komen lasergamen! Lasergame op locatie? Kijk voor meer informatie op www.battlefieldlive.nu hoe wij u wensen kunnen laten uitkomen!

Hopelijk zien we je snel!

Adres: Wissekerkseweg 6, 4458 SH 'S-Heer-Arendskerke, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0113-561306
Stad: 's-Heer-Arendskerke
Route: Wissekerkseweg 6
Postcode: 4458 SH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dagattracties Zeeland Dagattracties Zeeland 0 meter Hebben vandaag zeehonden gaan spotten met de scaldis en hebben voor twee personen en ...
BAS Ballonvaart Goes BAS Ballonvaart Goes 0 meter Zeer mooie vlucht vanaf Oudkarspel gehad. Wist alles goed te vertellen ook van wat wi...
Klok'uus Klok'uus 11 meter In het verleden hier geweest en was er toen niet goed over te spreken. Maar nu jaren ...
Recensies
Onze meiden van 5 en bijna 3 hebben zich onwijs vermaakt. Het was lekker weer, rustig en ze konden overal vrij spelen. Eten was goed! Sanitair goed schoon ook een + dat ze evt maandverband hebben al je ongesteld wordt! Dit zie je niet vaak! Leuk uitje!
Altijd leuk voor de kids, vanaf een jaar of 2 eigenlijk. Tot die leeftijd zijn ze gratis en dat is ook niet voor niks. Normaal gezien ruim assortiment om te eten en te drinken.
Leuke speeltuin zowel binnen als buiten genoeg te doen. Wij waren er met onze zoons van 4 en 6. Vooral voor die van 6 veel uitdaging. Klimparcours en lasergamen waren favoriet. En ook zijn de bungeejump trampolines erg leuk. Goede bediening en fijne menukaart met ook een heerlijke vegan zeewierburger.
Super leuke en nette speeltuin. Mooie speelmaterialen niet een standaard Monkeytown/Ballorig concept. Eten is goed!
Leuke plek voor een dagje uit met het gezin, lekker eten in het restaurant, genoeg pret voor kinderen 4-16,voor volwassen ook leuke activiteit te doen.
Erg leuk opgezette speeltuin voor kinderen. Goede faciliteiten om te eten en drinken. Dat was helaas gesloten i.v.m. de Corona-maatregelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid