facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Batterij Specialist BV / onderdelenhuis Hengelo

Info

Totaal leverancier van Batterijen , Accupacks, Laders, Fiets accu's, tractie batterijen Accu's voor particulieren en bedrijven. Specialist voor iedereen!

Geschiedenis

De Batterij Specialist is een totaal leverancier van Batterijen, Accupacks, Laders en Accu's voor particulieren en bedrijven. Wij maken speciale accupacks en batterijpacks op maat.
Ook kunt u bij onze Homepart winkel terecht voor allerlei huishoudartikelen en onderdelen voor uw machines binnen het huishouden.
Kijk voor onze Homepart winkel op www.facebook.com/homeparthengelo



"Verkoop, reparatie en onderhoud van een breed assortiment accu’s, laders en toebehoren, zowel voor consumentenverkoop als B2B.Alsmede reparatie/revisie van een apparaat/accu, vervangen van uw auto-, camper-, motor- scootmobiel- of fietsaccu.Tractiebatterijen, laders, onderhoud en inspectie;Het Onderdelenhuis Hengelo biedt een breed assortiment producten en onderdelen voor al uw apparaten in en om het huis, fiets- en autoaccessoires, sleutelservice en GLS pakketpost."
Adres: Torenlaan 14, 7559 PJ Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0742500580
Stad: Hengelo
Route: Torenlaan 14
Postcode: 7559 PJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Accu Hengelo enschedesestraat, Fietsaccu revisie Hengelo, Accu Enschede, Accu Drachten, Bas Tractiebatterijen, Aria Hengelo, Accu Centrum, Accu webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spillz B.V. Spillz B.V. 2 km SPILLZ B.V. is de importeur van Kaivac Cleaning Solutions. Innovatieve Schoonmaakmac...
Eaton industries B.V. Eaton industries B.V. 2 km Geweldig bedrijf met echte vakmensen, het is een genoegen om hier te zijn!
LMI lucht & milieu issues LMI lucht & milieu issues 5 km 1 ster is nog te veel ! Komt afspraken niet na!
Pool Koudetechniek Pool Koudetechniek 5 km Repareren wel airco’s, hebben ze ook uitgevoerd. Nu er een probleem is komen ze niet ...
Recensies
Accu doorgemeten en toen bleek dst die stuk was gelijk een nieuwe in mijn auto gezet. Snel geholpen, zonder afspraak
Vandaag ben ik geholpen door Raymond tevens eigenaar ik zocht oplaadbare batterijen + lader voor m’n Garmin gps uitstekende service goed geholpen en uitleg gekregen Ik kom hier zeker vaker
Super bedankt voor de top service. Ook als het buiten de garantie is . gewoon een nieuwe accu gekregen. Een dikke 10 sterren . Super bedankt. Batterij & Accu Specialist .
Langs geweest met mn VW GTE. Kon helaas geen accu in zonder inleren van volkswagen was bij huiskes-kokkeler 4 x duurder uit. maar alsnog Goed geholpen door Raymond top service zal voortaan met al mn batterijen langs gaan!
Top service! Ze hebben ons nog nooit in de kou laten staan!
Kennis en service staan hier hoog aangeschreven. Aanrader.
Zeer slecht! Vorig jaar een nieuwe accu laten plaatsen in de bus. Binnen de garantie gaf hij de geest. Met dit verhaal terug gegaan werd mjj gezegd dat de accu 2 jaar oud zou zijn aan de datum te zien. Dit vergelijkend met de bon blijkt die accu veel ouder te zijn dan wat ik had moeten krijgen En volgens hun dit niet de kloppende accu ismet de bon. Ik werd alsware als leugenaar neergezet.ik heb uiteindelijke een mindere accu meegekregen met de boodschap erbij geen garantie meer. Ze deden niet aan garantie op garantie terwijl ik eigenlijk zowieso nog een jaar garantie heb. Dit alles bij elkaar een kwalijke zaak. Ik kom hier nooit weer. Slechte service
2018 mijn Flyer accu voor revisie aangeboden. Na mijn vakantie opgehaald en was niet tevreden, accu liep snel leeg en kon niet de sterkte opbouwen, volgens de richtlijnen. Deze terug gebracht en na onderzoek deed de gereviseerde accu het prima en nog steeds. Vriendelijk personeel, goede service.
top service, we hadden een accu die we hadden besteld op een andere site en nog steeds boden ze aan om er nieuwe vloeistof in te doen. dit deden ze voor niks. top service en heerlijke chocolade melk!!
Wederom snel en vakkundig geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid