facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bath&Living

Bath&Living

Info

Bath & Living, de leukste ideeën voor de inrichting van uw badkamer, toilet en living. Met de collecties van ZACK, Aquanova, Blomus, Van Dyck, Salt&Pepper.

Geschiedenis

Welkom bij Bath&Living, een speciaalzaak voor de inrichting van uw badkamer, toilet, slaapkamer en living. Wij zijn trots dat we één van de grootste verkooppunten zijn in Nederland en België van Aquanova, Vandyck, Zack, Blomus en S&P.

In onze winkel willen we u inspireren! Er kan uitgebreid gekeken en gecombineerd worden. U ziet bij ons de complete collecties in de winkel. En het leuke is… alles is op voorraad! U kunt thuis dus meteen aan de slag en heeft dezelfde dag nog uw badkamer, toilet of slaapkamer voorzien van een mooie, nieuwe look.

Ook de woon- en keukencollecties van Zack, Blomus en S&P zijn onderdeel van ons assortiment. Leuk voor uzelf, of om cadeau te geven.

Uiteraard wordt ons aanbod niet alleen in de winkel gepresenteerd. Ook hebben wij een complete en overzichtelijke online store www.bath-living.com met gratis verzending en retourneren in Nederland en België vanaf 20 euro.

We wensen u veel winkelplezier!

Joeri Gielen
Vivi Salmans

Producten

Aquanova badkameraccessoires (badmatten, handdoeken, wasmanden, badjassen, zeepdoseerders, toiletborstels enz)

RVS accessoires voor badkamer, toilet en wonen van Zack en Blomus.

Vandyck badtextiel en bedlinnen (dekbedovertrekken, hoeslakens, moltons, dekbedden, kussens, handdoeken, badjassen)

Adres: Kerkstraat 78, Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495 625 991
moc.gnivil-htab@ofni
Stad: Nederweert
Route: Kerkstraat 78



op zoek naar gerelateerd: aquanova badmat, aquanova sale, aquanova webshop, bath & living benelux
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wood Design Nijsen Wood Design Nijsen 745 meter Wood Design Nijsen richt zich op speciale hout, design en kunst producten, voor huis ...
GeWoon by SiMoon GeWoon by SiMoon 788 meter Superleuk en knus winkeltje met hele mooie betaalbare spulletjes. Ook de eigenaresse ...
Wijen · Relaxen · Wonen · Slapen Wijen · Relaxen · Wonen · Slapen 1 km Prachtige meubels. Veel keuze. Deskundige uitleg. TOP.
De Pinmaekers Interieurs De Pinmaekers Interieurs 2 km Mooie zaak, goede producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid