facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Batavia

Batavia
"Grand Café Restaurant met groot terras aan de Zaan.Gezellig en smakelijk eten. Geschikt voor uw bedrijfsborrel, lunch of diner.De ruimte is ook gedeeltelijk af te hurenvoor een feest, babyshower of een BBQ met een rondvaart waarbij u natuurlijk compleet ontzorgd wordt door onze gastvrije medewerkers.Wanneer uzelf nog een idee heeft voor een evenement en wil weten of dit mogelijk is bij Batavia 1894 horen wij dit graag."
Adres: Veerdijk 39 , Wormer 1531 MS, NL
Telefoonnummer: 075 628 0028
Stad: Wormer
Route: Veerdijk 39
Postcode: 1531 MS



op zoek naar gerelateerd: batavia indonesie, batavia jakarta, batavia voc, batavia wiki, batavia outlet, waar ligt batavia, batavia lelystad, batavia replica
Recensies
Samen met vriendin een heerlijke high tea gehad. Personeel is vriendelijk, komt geregeld vragen of alles naar wens is. Vooraf een bubbelwijn gehad, daarna een soepje en vervolgens een mooie plank met heerlijke wraps, broodjes met beleg en zoete lekkernijen. Kortom een aanrader. Sfeervol en gezellig restaurant en we komen zeker terug.
Met een groep eerst een drankje doen op het terras en vervolgens binnen een hapje eten. Er is veel te weinig personeel, waardoor je overal lang op moet wachten. Personeel lijkt overwerkt, kijkt chagrijnig en is gehaast en niet echt vriendelijk. Met name een jonge vrouw die leidinggevend lijkt te zijn. Je moet lang wachten op je drankje of eten en op veel tafels staan lege glazen. Er wordt ook niet echt efficiënt gewerkt, want als je van het terras naar binnen loopt, kun je onderweg toch beter bestellingen opnemen en/of lege glazen meenemen? Het eten was verder heerlijk, al hebben we ruim drie kwartier op ons dessert moeten wachten. Toen wij dat aangaven, zei diezelfde leidinggevende: 'toetjes duren altijd lang.' Geen sorry of wat vervelend, ik ga er achteraan. Kortom: wij gaan uitwijken naar een ander restaurant met terras. Jammer....
Wij hadden via regiodeal een high tea voor 2 + bubbels. De bubbels hebben wij nooit gekregen maar ook zeker niet gemist. We kregen zo ontzettend veel lekkers en zaten al veel te vol. Personeel is ook erg vriendelijk. Wij gingen met een voldaan en tevreden gevoel weer naar huis!
We hadden een high-tea. Gelukkig hadden we gereserveerd want het was poepie druk. We hadden verschillende soorten hapjes, hartig en zoet. Begonnen met een heerlijk soepje. Daarna kwamen de mini bolletjes en wraps. Dan daarna de zoetigheden. En wat ook prettig was, was dat we gewoon alles op het gemak hebben kunnen doen. Je werd niet weggekeken wat ook een verademing was. Heerlijk, alles was even heerlijk. En het warme water voor de thee werd steeds aangevuld. Al met al een geweldige ervaring. En wat een vriendelijke mensen!
Als ik meer dan 5 sterren kon geven had ik het gedaan. Dit restaurant is een perfect voorbeeld van hoe het hoort te zijn. Geweldig personeel in combinatie met het wonderbaarlijk goed eten, is een gegarandeerd succes. Zeker een aanrader!
Eerste keer dat we hier hebben gegeten. Vlotte bediening, vriendelijk personeel en genoeg keuze op de kaart. Erg lekker gegeten en willen hier zeker nog een keer heen.
Een uur wachten op je voorgerecht 45 minuten wachten op je hoofdgerecht Verkeerde bestelling krijgen Toetje snel besteld, daarna nog de vraag of we de kaart voor het toetje willen Oh en leg even een kleed over die bank… dat kan echt niet! Wel lekker eten, service is k.u.t.
Heerlijk eten top cocktails. Erg vriendelijk personeelEten: 5/5
Mooi terras aan het water, leuke bediening en fantastisch eten! Kindvriendelijkheid: Kinderstoel aanwezig. Kindermenu en ijs. En de bediening was erg lief tegen onze kinderen. Top.
Een hele lekkere uitgebreide high tea gehad. Leuke zaak met zeer vriendelijk personeel Parkeren: Was voldoende ruimte om te parkeren ondanks de werkzaamheden aan de Zaanbrug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid