facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bastyle Reclame

Bastyle Reclame

Info

Wat in 2009 is begonnen vanuit een passie voor reclame is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf dat zich richt op visuele communicatie.

Geschiedenis

Door onze kennis én creativiteit zorgen wij ervoor dat al uw wensen worden omgezet in ware blikvangers. Bastyle reclame beschikt over een eigen ontwerpstudio en professionele en enthousiaste monteurs.

Adres: De steiger 7, 6581 KZ Heumen (gemeente)
Telefoonnummer: 0246756793
Stad: Heumen
Route: De steiger 7
Postcode: 6581 KZ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Bastyle Malden, Auto bestickeren Nijmegen
Recensies
Afgelopen week mijn bus opgehaald voorzien van prachtige bestickering gemaakt door bastyle reclame. Super netjes gemaakt en snelle en fijne comunicatie. Eerder al onze website laten maken door bastyle reclame, ook dit is uitstekend gemaakt en alles voor nette prijzen. Een echte aanrader !!!
2 weken geleden mijn raam laten plakken met folie. En vorige bus daar ook gedaan. Goede service en vakwerk geleverd voor de 2e keer top !!
We doen al een tijdje zaken met Bastyle en dat bevalt erg goed. Al onze demo's zijn voorzien van een hele gave wrap ontworpen door Bastyle! Ons vaste aanspreek punt Patricia is zeer geschikt en echt super om mee samen te werken! Top
Super mooi ontwerp en strakke bestickering van onze bedrijfswagen. Krijgen er ook veel positieve reacties op. Erg tevreden!
Echt een top bedrijf! Denken heel fijn mee en maken prachtige dingen! Ik ben erg tevreden met beletering van mijn winkel.
Mijn caddy omgetoverd tot een kunstwerk een aanrader
Super goed en klant vriendelijk
Mooi bedrijf en vakwerk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid