facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bastion Hotel Den Haag Rijswijk

Bastion Hotel Den Haag Rijswijk

Info

Bastion Hotel Den Haag Rijswijk - 3 sterren - ligt aan de A4 in Rijswijk, vlakbij Den Haag. ✓ Gratis Parkeren ✓ Gratis wifi ✓ Fitness

Geschiedenis

Het Bastion Hotel Den Haag Rijswijk is een 3 sterren hotel met een uitstekende locatie. Het hotel ligt vlakbij de A4 en is daardoor zeer goed te bereiken met de auto. Ook bereik je het hotel in Rijswijk met het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op 2 minuten loopafstand. Ons hotel in Rijswijk is een goede uitvalsbasis om snel populaire plekken in de omgeving te bereiken, zoals Den Haag, Madurodam of Scheveningen. De rustige ligging van het hotel aan de rand van Den Haag maakt overnachten in dit hotel zeer geliefd bij onze gasten.

Het hotel biedt een 24-uurs receptieservice en gratis WiFi in het gehele hotel. Daarnaast heeft het hotel een gezellige lounge, bar en à la carte restaurant waar je heerlijk kunt ontspannen en keuze hebt uit vele gerechten. Voor wat meer inspanning kun je altijd gratis gebruik maken van de fitnessruimte.

Adres: Polakweg 12, 2288GG Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: +31703070169
Stad: Rijswijk
Route: Polakweg 12
Postcode: 2288GG



op zoek naar gerelateerd: Hotel Rijswijk goedkoop, Bastion Hotel Zoetermeer, Hotel Rijswijk Van der Valk, Bastion Hotels, Bastion Hotel Rijswijk contact, Polakweg 12 Rijswijk, Fletcher Hotel Rijswijk, Hotel Rijswijk Station
Recensies
De deluxe kamer is helemaal niet zo deluxe het verschil tussen de deluxe en normale kamers is alleen de ruimte in de kamer badkamer wc is verder precies het zelfde. Tevens is er bewust en wetend van het personeel een defecte kamer verkocht. De wc komt bijna van de muur de douche Rail zit niet goed vast een van de 2 wasbakken zit los. Toen wij dit bij de balie melde was het antwoord heel simpel, oh hier weten we al van de vorige hadden het ook al dit kan toch niet! . Tevens werd er niet professioneel mee om gegaan er werd gezegt dat er iemand aan gaat werken dus wij vroegen beleeft wanneer dit zou gebeuren het antwoord was niet vandaag en in het weekend ook niet na ons bezoek dus !! Tevens wordt en ook geen compensatie geven GEEF JE GELD HIER NIET UIT SLECHTSTE HOTEL ERVARING OOIT
Het hotel is vanaf de snelweg makkelijk te vinden en te bereiken. Vriendelijk personeel bij de receptie, ik werd ook vlot ingecheckt. De kamers zijn vrij klein, zeker de badkamer is behoorlijk krap, ik kon maar met moeite gebruik maken van het toilet. Verder had de kamer wel alles wat ik verwachtte, prima bedden, werkende airco, een kluis, koffieapparaat, een tv, en alles wat je gebruikelijk verwacht in een hotel. Al met al een prima hotel, al zou ik indien mogelijk liever een luxe kamer kiezen, gezien die een stuk ruimer zijn.
Prima hotel met ruime kamers. Vriendelijk personeel en netjes verzorgd ontbijt. Locatie is wat troosteloos op een industrieterrein. Makkelijk de met de tram het centrum te bereiken. Openbare parkeerplaats naast hotel en hotel heeft bewaakte parking. Kamers: Prima kamer met mooie schone badkamer. Tv was wat mindere kwaliteit met weinig zenders. Beloopbaarheid van de buurt: Centrum van Den Haag met tram 20 minuten.
Vind de prijs wel veel. Want je hebt een tv in je kamer maar je kan alleen een paar zendes zien waar je niets aan hebt en dat is jammer Verder alles goed, Alleen je betaald een bedrag voor twee personen maar je krijgt twee 1 persoon bedde voor het zelfde prijs en dat vind ik niet kunnen. Romantiek nou daar kom je voor dan kom je de kamer binnen lopen en dan zie je 2 een persoon bedden dan houd het snel op haha.
Hotel om van te kotsen. Arriveren middernacht 01.30 na een boeking ruimschoots gedaan in de middag dag ervoor. Blijkt dat hotel boeking heeft geannuleerd. Geen melding of bericht van ontvangen. Sta je ter plaatse ruim een uur te wachten omdat receptie geen oplossing kan vinden. Vervolgens loopt ie weg mag je het zelf bekijken. Als er 1 hotel is waar je niet wordt geholpen is het deze. Waardeloos hotel, Waardeloos personeel, Waardeloos met hoofdletter W. Om van te kotsen.
Wat een nare ervaring hier. De personeel was totaal niet vriendelijk. Onze passen Dede het continue niet waardoor we meerdere keren naar beneden moesten om het op nieuw te activeren. De werknemer was hier moet blij mee en dat liet ze met rollende ogen graag zien. Wij vinden het ook niet leuk. Daarnaast deed de airco het niet op onze kamer.
Kamer wat muf. Badkamer niet heel logisch ingericht. Verder prima kamer en weinig last van geluiden. Wij hadden 1 kamer begane grond aan de achterkant van het hotel. Slootje als uitzicht Kamers: 3/5
Betreft kamer 509. Hebben ons een kapotte kamer gegeven. Wc kapot, douche ophanging kapot, wasbak los. Geen andere kamer beschikbaar. Geen compensatie, slechte service! Ze gaven aan dat ze wisten van de gebreken, dus ze hebben bewust een defecte kamer verkocht! Waanzin. Zeer slecht! Krijgen niet waarvoor we hebben betaald! Kamers: Ronduit slecht. Bewust een defecte kamer verkocht. Totaal klantonvriendelijk. Krijgen niet waar we voor hebben betaald.
Personeel bij inchecken spreekt gebrekkig Engels op één persoon na die er af en toe ook bij receptie staat. Kamer redelijk. Bedden zijn slecht. Diner slecht verzorgd. Van de 5 bestelde diners waren er 2 niet goed. Meteen extra friet besteld wat 20 min. later pas kwam. Was op moment zeker niet druk in restaurant. Ontbijt was wel goed. Mede door dames die dit verzorgde. Voor mij geen 2e keer. Succes Bastion Ypenburg
4 dagen kamer zonder douche gehad, 4 dagen elders moeten douchen. Als excuus werd er niks aangeboden, ‘kan gebeuren meneer’. Kamers zijn oud en smerig.. Broodjes van het ontbijt kan je elkaar de schedel mee ingooien, zo hard. Al met al alles behalve oké.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid