facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bastiaan schoenen

Info

Schoenenwinkel voor het hele gezin met aandacht voor pasvorm en comfort.

Geschiedenis

De betere schoenwinkel, met betaalbare kwaliteit voor het hele gezin. Van smal tot breed,en klein tot groot.
Met merken als; DUREA, Finn-Comfort, Gabor, Tamaris en nog veel meer voor de dames.
Voor de heren o.a. van Bommel, van Lier, Ecco, Rockport en Australian.
Voor de kinderen, TWINS&TRACKSTYLE, Piedro in alle wijdte maten.
Kortom, wij nemen de tijd voor de klant en proberen een zo goed en eerlijk mogelijk advies te geven.



"De betere schoenwinkel, met betaalbare kwaliteit voor het hele gezin. Van smal tot breed,en klein tot groot.Met merken als; DUREA, Finn-Comfort, Gabor, Tamaris en nog veel meer voor de dames.Voor de heren o.a. van Bommel, van Lier, Ecco, mephisto en Australian.Voor de kinderen, TWINS&TRACKSTYLE, Piedro in alle wijdte maten.Kortom, wij nemen de tijd voor de klant en proberen een zo goed en eerlijk mogelijk advies te geven."
Adres: Pyramideweg 3, 8321CG Urk
Telefoonnummer: 0527 686 868
Stad: Urk
Route: Pyramideweg 3
Postcode: 8321CG


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pico Bello schoenen Pico Bello schoenen 808 meter Urk - Sinds 27 mei 2016 heeft Picobello 1 huisregel minder. Huisregel 5 klopt namelij...
Recensies
Top geholpen. Meerdere schoenen gekocht.
Vriendelijk personeel prachtige schoenen en goed advies voor jong en oud
Goede service goed personeel . Dat is zeker. Goed geholpen naar iedere zijn wens. Hoe meer je er komt dan ken je ze ook beter . Dan wordt je vol overgave geholpen . En echt kwaliteit schoenen winkel.
Fijne winkel....goede service....en leuke schoenen....aanrader...
Je wordt hier altijd super verholpen en hebben mooie schoenen
Mooie winkel met vriendelijk personeel. Ik wordt er altijd heel vriendelijk geholpen. En slaag eigenlijk altijd, terwijl ik een hele moeilijke voet heb. Erg breed en een hoge wreef Verder kun je hier ook goed slagen voor een paar mooie schoenen voor je kinderen. En ook voor een mooie tas, riem of uiteraard schoenverzorgingsproducten.
Er worden hier schoenen in vele verschillende wijdte-maten verkocht. Hierdoor is er altijd wel een passende schoen te vinden. Het personeel helpt je graag met zoeken naar de juiste schoen. Neem gerust een kijkje in de winkel.
Top! en fijne mensen! was gauw klaar met 2 paar schoenen! weer een tevreden klant
Echte topwinkel, zeker even rondkijken. Ook hebben ze een uitstekende temperatuur in de winkel. Verder is er voor de kinderen een leuke speelhoek. Ruim en vooral diep assortiment
Wat een top service! Na een maand was aan 1 slipper birckenstock van mn zoon de gesp lam. Kregen zo een paar nieuwen mee. Dat noem ik pas goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid