facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bastiaan Briene Transport

Adres: Rijnstraat 43, 4031 KK Ingen, Nederland
Telefoonnummer: 06 48962203
Staat: Gelderland
District: Buren
Stad: Ingen
Route: Rijnstraat
Huisnummer: 43
Postcode: 4031 KK


Recensies
Super levering! Contact gehad daar er onduidelijkheden waren wat betreft de levering. Meteen geholpen en een dag later mijn zending ontvangen! Top geregeld!
Rijd als een gek op een zandweggetje heen waar een normale bezorger 15km rijd scheurt hij er met 60km per uur overheen
De eigenaar denkt fantastisch mee qua leverdag, zelfs als het verzend bedrijf de boel in de soep laat lopen.nEr zijn veel omleidingen bij ons in het dorp, en ons huis is niet bereikbaar, maar de chauffeur heeft alle moeite gedaan om het pakket toch keurig aan huis af te leveren.nAls het meer sterren hadden kunnen zijn, hadden ze er meer gekregen.
4,8 sterren? Je hebt een busje, en je zet daar reclame op met de naam van je bedrijf. Je rijdt ermee door Eindhoven. Bij elk autootje waar je achter zit ga je bumperkleven. Rechts in halen, dan weer links er voorbij. Soms beetje afsnijden omdat het niet past anders. En dat 3-4 kilometer lang. Geen enkele keer richting aangeven. Dat is ook lastig al die tijd met je telefoon in je hand. Werkelijk waar, de belabberdste bestuurder van een busje die ik deze eeuw heb gezien. Ik zou de reclame er maar vanaf halen.
Ze stuurde een mail met dat ze langskomen en waar ik feedback kan geven. Dit heb ik gedaan door te zeggen dat die dag niet kon en andere wel.nZe hebben het afgeleverd en daarna heb ik geprobeerd te achterhalen waar het was afgeleverd. Niet bereikbaar en niet reageren. Uiteindelijk door zelf over aan te bellen kunnen achterhalen. Slechte service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid